ureticihaber.com
ureticihaber.com
GÜNCEL

Gazeteci Kemal Soylu’nun Acı Günü

Gazeteci Kemal, Yüksel ve Muammer Soylu’nun anneleri Ayşe Soylu 90 yaşında hakkın rahmetine kavuştu.

 Gazeteci Kemal Soylu’nun  Acı Günü
Paylaş:

Flaş Medya Grup ve Konya Olay TV yönetim kurulu başkanı, gazeteci Kemal Soylu ve Nurol Basın Yayın AŞ, Alba Ajans, Gazete Alanya’nın sahipleri Yüksel ve Muammer Soylu’nun anneleri Ayşe Soylu vefat etti.

Bir süredir Alanya Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Ayşe Soylu, 90 yaşında yaşlılığa bağlı nedenlerle hayatını kaybetti. Soylu, Yaylapınar mezarlığında ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Konya Yaylapınar Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Üretici Haber Gazetesi Olarak Merhuma Allah’tan rahmet, Soylu ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Bu haber ureticihaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.