FUTBOL

Fenerbahçe ile Konyaspor Yarın 44. randevuya Çıkacak

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile ligde 44. kez karşılaşacak

Fenerbahçe ile Konyaspor Yarın  44. randevuya  Çıkacak

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda  Fenerbahçe ile ligde 44. kez karşılaşacak. Ligde geride kalan haftalarda sarı-lacivertliler 14 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile topladığı 45 puanla lider Galatasaray'ın ardından zirve takibini sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar ise 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 6 mağlubiyet sonucunda topladığı 27 puanla 8. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe ile Konyaspor, Süper Lig tarihinde daha önce 43 kez rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertliler 32 galibiyet alırken, 8 müsabakada da Konyaspor’un üstünlüğü ile sonuçlandı. 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Sezonun ilk yarısında Konyaspor’un ev sahipliğinde Eskişehir’de  oynanan mücadeleyi Konyaspor, 1-0'lık skorla kazanmıştı.

FENERBAHÇE EVİNDE  2 KEZ KAYBETTİ

Fenerbahçe'nin Süper Lig'de bu sezon evinde 11 maça çıktı. Sarı-lacivertliler, iç sahada oynadığı 11 müsabakada 8 kez kazanırken, sadece 2 kez de 3 puan alamadı. Kanarya, Kadıköy'deki 1 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı. Fenerbahçe son olarak sahasında Kasımpaşa ile mücadele etti ve 5-1'lik skorla galip ayrıldı.

AdminAdmin