YEREL

Esnaf Odaları Karabacak'ın Adaylık Açıklamasını Bekliyor

Türkiye 14 Mayıs 2023 tarihinde seçime gidiyor. Başta Konya olmak üzere birçok ilde aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Konya'dan da kimlerin aday olacağı merak ediliyor. Konya esnafı da KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak'ı aday olarak görmek istiyor.

Esnaf Odaları Karabacak'ın Adaylık Açıklamasını Bekliyor

Esnaf temsilcisi oda başkanları  Muharrem Karabacak'ın kendilerini KONESOB bünyesinde iyi temsil ettiklerini ifade ederken Karabacak'ın milletvekili adayı olmasını talep ettiklerini söyledi. Esnaf temsilcileri, " Muharrem Karabacak bizleri esnaf odasında çok iyi temsil etti ve etmeye devam ediyor. Bizler başkanımız Muharrem Bey'in meclis çatısı altında iyi temsil edeceğini inanıyor ve güveniyoruz. Biz esnaf temsilcileri olarak Başkan Muharrem Karabacak beyefendiyi milletvekili adayı olarak görmek istiyoruz" dedi.

Ak Parti'de aday adaylık başvuruları 20 Mart tarihine kadar uzatılırken Konya'dan birçok isim aday adaylık başvurusunu yapmaya devam ediyor. Önümüzdeki günlerde KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak'ın aday adaylığı başvurusu yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

AdminAdmin