YEREL

Eski Bakan Veysel Eroğlu’ndan Akşehir Belediyesi’ne Ziyaret

Eski Orman ve Su İşleri Bakanı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Akşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Eski Bakan Veysel Eroğlu’ndan Akşehir Belediyesi’ne Ziyaret

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri tarafından Akşehir Belediyesi ana hizmet binası önünde karşılanan Veysel Eroğlu, Akşehir’i ziyaret etmekten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’nın makam odasında belediye çalışmaları hakkında Başkan Akkaya’dan bilgiler alan Eroğlu; Başkan Akkaya’nın başarılı çalışmalarına dikkat çekti. Eski Bakan Eroğlu “Belediye Başkanımız Salih Bey; tecrübesiyle, başarılı çalışmalarıyla bizi gururlandırıyor. Kendisini takip ediyorum. Akşehir’e muhteşem eserler kazandırdı. Tecrübesi var, deneyimi var. Başarılı ve çalışkan bir belediye başkanımız” ifadelerini kullandı.

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’da, Eski Bakan Veysel Eroğlu’nun ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek “Biz Akşehir halkı olarak size müteşekkiriz. Gölet, sulama ve dere ıslahı konuları noktasında ciddi anlamda uzun yıllardır yapılamayan yatırımlar sizin döneminizde oldu. Onun için müteşekkiriz ve bunu her zamanda ifade ediyoruz. Bugün bu ziyaretinizde bizleri çok mutlu etti” diye konuştu.

Akşehir Belediyesi Şeref Defteri’ni imzalayan eski Bakan Veysel Eroğlu’na Başkan Akkaya tarafından Nasreddin Hoca’nın tersine çalışan saati ile bir plaket takdim edildi. Bakan Eroğlu yaptığı istişarenin ardından Akşehir’den ayrıldı.

 

 

AdminAdmin