GÜNCEL

Erdem: ‘Milletimizin Umudu AK Parti’den Yana’

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Yalıhüyük ve Seydişehir’de çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu. Ziyaretler kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Erdem’e İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Adabalı, ilçe ve belediye başkanları ile teşkilat mensupları eşlik etti.

Erdem: ‘Milletimizin Umudu AK Parti’den Yana’

Ziyaretler kapsamında açıklamalarda bulunan Erdem, AK Parti’nin her zaman halka iç içe, halka en yakın parti olduğunun altını çizdi. Erdem, “Meclisin tatil olduğu her dönemde halkımızla hemhal oluyoruz. Genel merkezimizin il başkanlığımıza verdiği talimatlar ve il başkanlığımızın da çalışma programı kapsamında bütün milletvekili arkadaşlarımızla birlikte saha programlarımızı yürütüyoruz. Biz seçimden seçime değil, her zaman halkın içinde olan bir partiyiz. Bugün Yalıhüyük ve Seydişehir’deyiz. Geçtiğimiz günlerde Karatay, Cihanbeyli, Hadim, Taşkent, Yunak, Akşehir, Akören ve Ahırlı’da vatandaşlarımızla görüştük. Önümüzdeki günlerde de saha çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Yaklaşan yerel seçimler var. İnşallah yerel seçimlerde de AK Parti olarak iyi sonuçları alabilmenin gayretinde olacağız” dedi.

‘21 YILDIR SEÇİM KAYBETMEDİK’

‘Gittiğimiz her yerde halkımızın yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz’ diyen AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, “Son dönemde dünyayla birlikte biz de büyük sıkıntı ve zorluklar yaşadık. Enerji fiyatlarındaki yükseliş, savaşlar, depremler ve sel felaketleri hepimizi etkiliyor. Zor bir coğrafyadayız. Gezi olayları, 17-25 Aralık operasyonları, 15 Temmuz başta olmak üzere terör olayları gibi yaşadığımız hadiseler bir başka ülkenin başına gelseydi yıllarca toparlanamazdı. Cumhurbaşkanımız dün Orta Vadeli Program’ı açıkladı. Milletimizin umudu AK Parti’den yana. Yaşanan sorunları ve problemleri yine AK Parti’nin çözeceğine inanıyor. Bizler de son 21 yıldır seçim kaybetmeden bugünlere gelmiş bir parti olarak kısa sürede toparlanacağımızı halkımıza anlatıyoruz. İnşallah bu zor günlerin de milletimizle birlikte üstesinden geleceğiz” diye konuştu.

AdminAdmin