SİYASET

Ekici, Adil ve Müreffeh Türkiye İdealine İnananlara Ne Mutlu

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, partisinin Karatay Olağan İlçe Kongresi’ne katıldı. Kongrede partililere seslenen Ekici, “Gelecek Parti’mizi bundan 4 yıl önce Konya’nın değeri Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurduk. Bu yolda Sayın Ahmet Davutoğlu’na refik olduk. Sizlerle birlikte de 3,5 yıldır bu mücadeleyi veriyoruz. Adil ve müreffeh Türkiye idealine inananlara ne mutlu” dedi. Kongreye telefon bağlantısıyla katılan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise partililere başarılar diledi.

Ekici,  Adil ve Müreffeh Türkiye İdealine İnananlara Ne Mutlu

Gelecek Partisi’nin Karatay 2’inci Olağan İlçe Kongresi, Gelecek Partisi Karatay İlçe Başkanlık binasında gerçekleştirildi. Kongreye Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici ve Konya İl Başkanı Ahmet Arslan’ın yanı sıra partililer katıldı.

Resim önizlemesi

DAVUTOĞLU TELEFON BAĞLANTISIYLA KATILDI

Kongre’ye Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da, görüntülü telefon bağlantısıyla katıldı ve partililere başarılar diledi. Davutoğlu ayrıca partisinin Konya İl Kongresi’ne de katılacağını duyurdu.

“ADİL VE MÜREFFEH TÜRKİYE İDEALİNE İNANLARA NE MUTLU”

Kongre’de partililere seslenen Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, “Gelecek Parti’mizi bundan 4 yıl önce Konya’nın değeri Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurduk. Bu yolda Sayın Ahmet Davutoğlu’na refik olduk. Sizlerle birlikte de 3,5 yıldır bu mücadeleyi veriyoruz. Adil ve müreffeh Türkiye idealine inananlara ne mutlu” ifadelerini kullandı.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Resim önizlemesi

Tüm Teşkilatlarıyla var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan ise, şunları söyledi:

“Karatay ilçemizin 2’inci Olağan Kongresi hayırlara vesile olsun inşallah. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da güçlünün yanında değil haklının yanında yer almaya devam edeceğiz. Gelecek Partisi’nin Konya teşkilatları olarak Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun yanında ve onun doğru ve dürüst ilkeleri doğrultusunda tüm teşkilatlarımızla var gücümüzle çalışacağız.”

“HEM MİLLETİMİZ HEM DE PARTİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN”

Kongrenin ardından Gelecek Partisi Karatay İlçe Başkanlığı’na yeniden seçilen Seyit İbrahim Durmuş ise yeni dönemin hem partilerine hem de ülkemize hayırlı olmasını diledi. Durmuş, “Partimiz ilk kurulduğu gün çıktık bu yola. İyisi kötüsüyle çalıştık. Elimizden geleni yapmaya özen gösterdik. Partiye giriş amacımız, partinin kuruluş nedenlerinden birisi olan insana hizmet etmekti. Biz bu gayede ilerliyoruz ve ilerlemeye de devam edeceğiz. Bundan sonraki süreç de hem milletimiz hem de partimiz için hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

AdminAdmin