GÜNCEL

Eğitim-İş’ten, 30 Ağustos Zafer Bayramı Konseri

Eğitim-İş Konya Şubesinin 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlediği konserde, öğretmenlerden oluşan orkestra ve Konyalı sanatçı Hatice Sezen Medine seslendirdiği marşlara ve türkülere vatandaşlarda eşlik ederek, yoğun bir ilgi gösterdi.

Eğitim-İş’ten, 30 Ağustos Zafer Bayramı Konseri

Gedevat parkında konsere, Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit, yönetim kurulu üyeleri ve sendika üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Resim önizlemesi

Konserde konuşan Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit, 30 Ağustos Zafer bayramını kutlayarak, “Öncelikle buradaki ekip arkadaşlarıma ve şube yönetim kurulundaki arkadaşlarıma ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 30 Ağustos Zafer bayramımızı kutluyoruz. Hepimize kutlu olsun. Başta Ulu önderimiz Gazi Mustafa Atatürk’e, silah arkadaşlarına ve bu vatan için şehit düşmüş tüm vatan evlatlarına sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Allah mekânlarını cennet etsin. 1071’de bu topraklar bizim dedik. 1922’de biz bu topraklardan gitmiyoruz dedik. Bu milletin adı Türk Milletidir. Bunu da herkes böyle bilsin. Bizler bu topraklarda bin ölürüz bin diriliriz. Şimdi hepimize düşen bir görev var. Bu vatanı savunmak için kadınıyla erkeğiyle yan yana üretmek zorundayız. Hepimiz yan yana duracağız. Kadınıyla erkeğiyle üreteceğiz, ürettikçe büyüyeceğiz. Bu ülkeyi sonsuza dek yaşatacağız. Ne Mutlu Türküm diyene” dedi.

Resim önizlemesi

Konuşmanın andından sahneye çıkan Konyalı sanatçı Hatice Sezen Medine’nin seslendirdiği marşlara ve türkülere vatandaşlarda eşlik ederek, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkulu olarak kutlandı.

AdminAdmin