GÜNCEL

Dünya Taş Sektöründe Beyşehir’in Taşı Aranan İsim Oldu

Bu yıl 29'uncusu düzenlenen Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir'de gerçekleştirilen törenle kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Dünya Taş Sektöründe Beyşehir’in Taşı Aranan İsim Oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından düzenlenen doğal taş sektörünün Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda Beyşehir Belediyesi Mermer İşletmesi’ne ait doğal taşlar aranan isim oldu. Fuarda özellikle yeni çıkarılan doğal taşlar Hindistanlı ve Çinli sektörler tarafından yoğun ilgi gördü.

Resim önizlemesi

Fuara katılan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, AK Parti Beyşehir İlçe başkanı Kahraman Şanal ile birlikte belediye bünyesindeki doğal taşın dünya taş sektöründe aranan isim olduğunun altını çizerek, “Hindistanlı iş insanları ile yaptığımız görüşmeler neticesinde fuarda yer alan mermer bloklarımızın tamamını satmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Artık Beyşehir Belediyesi’nin taşı aranan isimler arasında, çünkü bu fuarda taşımızı çok yer dilinden düşürmedi. Tüm bunlar şehrim ve belediyemiz adına gurur verici sonuçlar. Bundan sonra bu ciddiyetle hem sektörde ilerleyeceğiz hem de ilçemiz adına söz verdiğimiz hizmetleri yerine getireceğiz.

Resim önizlemesi

Fuarda, Beyşehir Belediyemiz bünyesinde kendi ocağımızdan çıkararak dünyaya satışını gerçekleştirdiğimiz mermerlerimizi sergiliyor hem de Beyşehir’imizde üretim yapan mermer ocağı işletmecisi hemşerilerimizin stantlarını ziyaret ediyoruz. Ayrıca mermerimizin adını dünyada söz ettirmek için istişarelerimize ve çalışmalarımıza devam ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Resim önizlemesi

AdminAdmin