SİYASET

Devlet Bahçeli: ‘’İsrail aklını başına alsın, ABD'li dayılarına da güvenmesin’’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gazze'deki Hamas-İsrail çatışması hakkında açıklamalarda bulundu.

Devlet  Bahçeli: ‘’İsrail aklını başına alsın, ABD'li dayılarına da güvenmesin’’

Bahçeli, bu çatışma sırasında Gazze'nin insanlık dışı muamelelere tabi tutulduğunu belirtti ve İsrail'i eleştirdi. Ayrıca, Gazze'nin elektrik ve su sıkıntısı yaşadığına dikkat çekti. Bahçeli, dünya toplumlarının İsrail'i teşvik ettiğini ve diğer yandan birçok mazlumun zor bir durumda olduğunu ifade etti.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gazze'deki Hamas-İsrail çatışması hakkında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, bu çatışma sırasında Gazze'nin insanlık dışı muamelelere tabi tutulduğunu belirtti ve İsrail'i eleştirdi. Ayrıca, Gazze'nin elektrik ve su sıkıntısı yaşadığına dikkat çekti. Bahçeli, dünya toplumlarının İsrail'i teşvik ettiğini ve diğer yandan birçok mazlumun zor bir durumda olduğunu ifade etti.

Ayrıca, Bahçeli, İsrail ile yaşanan sorunun çözümü için Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çabalarını desteklediğini belirtti ve Türkiye'nin uluslararası ilişkilerde liderlik yapma fikrini destekledi.Gazze'de Filistin devletinin kurulması gerektiğini dile getirdi. İsrail'in aklını başına alması ve Amerikalı dayılara güvenmemesi gerektiğini ifade ederek, sorunun Amerika ile İsrail arasında olduğunu ve onların bu sorunu çözmesi gerektiğini belirtti.

AdminAdmin