SİYASET

Deva’dan, Yaman’a Hayırlı Olsun Ziyareti

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman’ı kongre sonucu yeniden il başkanı seçilmesinden dolayı ziyaret eden Demokrasi ve Atılım(DEVA) Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca ve il yönetim kurulu üyeleri hayırlı temennisinde bulunarak, başarı dilediler.

Deva’dan, Yaman’a Hayırlı Olsun Ziyareti

CHP’ye hayırlı olsun ziyaretinden konuşan Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, yeniden CHP Konya İl Başkanı seçilen Bekir Yaman’a ve il yönetim kurulu üyelerine başarı dileyerek, “ Yaptığınız kongrede yeniden CHP Konya İl Başkanı seçilmenizden dolayı size ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun diyerek, başarı diliyoruz. Geçmişte olduğu gibi bugünde Konya’ya hizmet anlamında elimizden geleni yapıyoruz.  Muhalefet partileri olarak ortak noktada buluşarak, Konya’nın sorunlarını gündeme getirmeye ve çözümünü takip etmeye devam edeceğiz” dedi.   

Deva Partisinin ziyaretinden memnun olduğunu dile getiren CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, “Gerçekleştirdiğimiz 38. Konya il kongremizde yeniden il başkanı seçilmemden dolayı beni ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızı ziyaret ederek, bizlere hayırlı olsun diyerek, başarı dileyen Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca’ya ve il yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Konya’nın sorunlarının çözümü noktasında ister iktidar olsun ister muhalefet partileri olsun ortak hareket etmeye hazırız. Deva partisiyle samimi bir şekilde çalışma gerçekleştirdik. Bundan sonra da aynı şekilde çalışmalarımızı sürdürürüz. CHP Konya il yönetimi olarak her zaman ortak akılla birleştirici bir politika takip ettik. Yeni yönetimle de aynı anlayışla mücadelemizi sürdüreceğiz. Bundan sonraki süreçte yerel seçim çalışmalarına ağırlık vereceğiz” diye konuştu.     

AdminAdmin