EĞİTİM

Derya Emre: “Tüm Öğrencileri Bursluluk Sınavına Bekliyoruz’’

Selçuklu Analiz Koleji , Bursluluk Sınavına Tüm Öğrencileri Davet Etti.

Derya Emre: “Tüm Öğrencileri Bursluluk Sınavına Bekliyoruz’’

Analiz Koleji ve Analiz eğitim kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Derya Emre , düzenlenecek olan Bursluluk ve Analiz Koleji’ne Kabul Sınavı ile 2023-2024 eğitim öğretim dönemi için öğrenci alımlarını başlattıklarını belirterek, ” Selçuklu’da Bulunan Analiz koleji ve Meram’da 2 şubesi bulunan Surdem Analiz eğitim kurumlarına geleceğin başarılı bireyleri arasında olmak isteyen tüm öğrencileri bekliyoruz.

Kolejimizde düzenlenen Bursluluk Sınavı ile 2023-2024 eğitim öğretim dönemi için öğrenci alımlarını başlatmış olacağız. Gençlerin yaşam boyu başarılı olmalarına, kendilerini her alanda değerli hissetmelerine yönelik olarak uyguladığımız eğitim modelimizin yanı sıra bilginin sevgiyle daha etkili bir şekilde kazanılabileceğini savunarak, kişisel ve fiziksel gelişimi birbirinden ayrı tutmuyor; duygusal zekanın geliştirilmesini önemsiyor ve özgüveni yüksek , dünyaya evrensel bakabilen, hayatının her alanında sorumluluk sahibi, en önemlisi de mutlu gençleri hayata hazırlıyoruz.” Dedi.

“TÜM ÖĞRENCİLERİ BEKLİYORUZ”

Düzenlenecek sınavın bir nevi seviye tespit sınavı olarak değerlendirilebileceğini kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Derya Emre , tüm öğrencileri katılabileceğini ifade ederek sözlerine şöyle devam etti ”Özel okullarda eğitim görmek için düzenlenen ve bir bakıma Seviye Tespit Sınavı olarak değerlendirilebilecek bursluluk sınavları, yapılmaktadır. Söz konusu sınava özel okul ya da devlet okulunda okuyan öğrenciler fark etmeksizin katılabilmektedir. Sınavda yakaladığı başarı ortalamasına göre öğrencilerin tamamen ya da kısmen burslu olarak eğitim almaları mümkün olmaktadır. Özel okullarda burslu okumak isteyen öğrenciler için verilen imkanlara baktığımızda; %25 ile %100 arasında değişen koşullarla burs imkanı sunulmaktadır. Şimdiden tüm öğrencilerimize başarılar dilerim.” Dedi.

 

AdminAdmin