GÜNCEL

Derya Emre : ‘’Milli Birlik Ve Beraberliğimizin Teminatı Öğretmenlerdir’’

Analiz Öğretim Kurumları ve Analiz koleji yönetim kurulu başkanı Derya Emre 24 Kasım Öğretmenler gününde kutlama mesajı yayımladı.

 Derya Emre :  ‘’Milli Birlik Ve Beraberliğimizin Teminatı Öğretmenlerdir’’

 Derya Emre  yayınlamış olduğu mesajında ;  Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün millet mektepleri başöğretmenliğini kabul buyurdukları gün olan 24 Kasım ülkemizde Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Öğretmenliğin  toplum önünde vazifelerini ömür boyu devam ettiren, emekliliği olmayan, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslek olduğuna vurgu yaparak şu ifadelere yer verdi , Ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz yeni nesillerimizi, aklın ve bilimin rehberliğinde hızla değişen dünyaya ayak uydurabilecek kadar bilgili, donanımlı, dinamik, açık fikirli bireyler olarak yetiştirmek ülkemiz için hayati önem taşımaktadır. Bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü medeniyet bakımından kalkınmış olması öğretmenlerimizin üstün çalışmalarına bağlıdır. Milli birlik ve beraberliğimizin teminatı öğretmenlerdir. Ülkemizin kalkınmasının ve ileriye gitmesinin yolu hiç şüphesiz eğitimden geçmektedir. Öğretmen, kişinin birey olması yolunda tüm kapıları açan, yaşamları boyunca kendilerine gerekebilecek bilgileri kazanmalarına yardımcı olan ve topluma arkasını dönmeden toplumun sürekli önünden giden önder kişiliktir. 

Güçlü bir Türkiye için güçlü bir gelecek için güzel ülkemizin insanlarını özveri ile yetiştiren öğretmenlerimizin bu saygınlığını her zaman toplumun gündeminde tutmak bizim şiarımız olacaktır.    Ülkemizin şehir merkezlerinden en ücra köylerine kadar vatanın her karış toprağında vazifelerini hakkıyla ifa eden , cefakâr ve vefakâr tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü´nü en içten dileklerimle kutlarken Görevi başında şehit olan öğretmenlerimiz olmak üzere ahirete göç eden tüm öğretmenlerimize Allah'tan rahmet, görevleri başında olan öğretmenlerimize ise yaşamları boyunca sağlık ve mutluluklar dilerim.

 

AdminAdmin