SİYASET

Deniz İndibi, CHP Konya İl Başkanı adayı

CHP Konya il başkanlığının 17 Eylül’de gerçekleştireceği il kongresinde, Deniz İndibi CHP Konya il başkanlığına adaylığını açıkladı.

Deniz İndibi, CHP Konya İl Başkanı adayı

Deniz İndibi’nin CHP Konya il Başkanlığına adaylığını açıkladığı basın toplantısına CHP’li kadınlar ve partililerde katıldı.

 

CHP Konya İl Başkanlığı toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısıyla CHP Konya İl Başkanlığına adaylığını açıklayan Deniz İndibi Kadın eli değecek, Konya değişecek diyerek, “Mücadeleyi büyütmek, umudu örgütlemek için çıktığımız bu yolda yapacak çok işimiz var. Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu günlerde ülke kurmuş Cumhuriyet Halk Partisi, yurttaşlarımızın tükenen umuduna umut, gençlerimizin tükenen gelecek hayallerine ışık olmak zorundadır. Ekonomik zorluklar, psikolojik baskılar, sosyal kaygılar yurttaşlarımızın omuzlarında yükselirken, CHP’liler olarak bizler, susmayız, susturulamayız, susmamalıyız. Özgürlüklerin ve adaletin hakim olduğu, aklın ve bilimin egemen kılındığı, gülen çocuklar, gençler, kadınlar için bizlere çok görev düşüyor.

Resim önizlemesi

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP), Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş ve kurtuluşunda rol almış bir ideoloji partisidir. Ancak neredeyse 70 yıldır hiç iktidar olmamış, ana muhalefete sıkışmış kalmıştır. Buna rağmen ülkedeki bütün olumsuzluklardan yine kendisi sorumlu tutulmuş, iktidar partisi kendisiymiş gibi hesap sorulmuştur. İşte bundandır ki; Değişim şarttır ve olmalıdır. Bu değişim ateşini Konya’dan yakarak, seçilmiş ilk kadın il başkanı olmak, kadınlarımızın problem çözebilme kapasitesiyle analık bilincini birleştirip hoşgörü ile 31 ilçe başkanı ile ortak kararlar alıp ötelemeden, ayrıştırmadan ve ayrılmadan AKP iktidarına karşı durabilmek, örgütümüzün yüksek karakterini stratejik kararlarla birleştirebilmek, ön görüsü yüksek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte önce yerelde, sonra genelde iktidar olabilmek adına 17 Eylül’de yapılacak Konya İl Kongresi’nde İl Başkan Adaylığımı sizlerin huzurunda açıklıyorum. Türkiye’nin değişmesini istiyorsak önce Konya’dan başlayacağız. Kadın eli değecek, Konya değişecek” dedi.

AdminAdmin