SİYASET

Davutoğlu seçim startını memleketi Konya’dan verdi

İki günlük program çerçevesinde memleketi Konya’ya giden Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu burada büyük coşkuyla karşılandı. İl Başkanı Hasan Ekici ve Konya teşkilatının yanı sıra vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Davutoğlu ilk olarak Şeb-i Aruz törenlerine katıldı.

Davutoğlu seçim startını memleketi Konya’dan verdi

Programı kapsamında Konya’da bazı mahalle temsilciliklerinin açılışını gerçekleştiren Gelecek Partisi Genel Başkanı toplanan yoğun kalabalık nedeniyle yer yer halka hitap etti ve seçim startını Konya’dan verdiğini ilan etti. Davutoğlu ve heyeti daha sonra şehir merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların nabzını tutmaya çalıştı. Bu temasları esnasında özellikle Konyalı gençlerin birlikte fotoğraf çektirmek için yoğun talebiyle karşılaşan Davutoğlu’nun oldukça moralli olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Partisinin Karapınar ilçe binasının açılışına da katılan Gelecek Partisi lideri soğuk ve yağışlı havaya rağmen burada toplanan Karapınarlılar’a bir konuşma yaparak gördüğü manzaradan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Partisinin Konya İl teşkilatınca 1500 kişinin Gelecek Partisine geçmesini nedeniyle Lalezar Toplantı ve Kongre merkezinde düzenlenen rozet takma töreninde topluluğa hitap eden Davutoğlu’nun konuşması sık sık tezahüratlarla kesildi. Konuşmasında Gelecek Partisini hangi koşullarda ve ne gibi hedeflerle kurduklarını izah eden Davutoğlu daha sonra partisine geçenlere rozetlerini kurmaylarıyla birlikte tek tek taktı.

Konya basınıyla bir araya da gelen Davutoğlu, 6’lı masa ve Cumhurbaşkanı adayı belirlemeye yönelik merak edilen soruları teke tek yanıtladı. Bazı Konya Sivil Toplum ve Mimarlar Odası gibi meslek örgütlerini de ziyaret eden Davutoğlu ilgilerle görüş alışberşinde bulundu.

Konya programı esnasında çokça izlenen yerel Tv. kanallarından birinin canlı yayınına konuk olan Gelecek Partisi lideri, moral depolayarak Ankara’ya döndü.

AdminAdmin