YEREL

Çumra'nın Çehresini Değiştirecek Projede Çalışmalar Devam Ediyor

Çumra Belediyesi tarafından ilçe merkezinde bir değişim projesi olarak başlayan Çumra Ticaret Merkezi’nin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Çumra'nın Çehresini Değiştirecek Projede Çalışmalar Devam Ediyor

Çumra’nın modern geleceğinde önemli bir yere sahip yatırımlar arasında olan ‘Çumra Ticaret Merkezi’nde’ inşaat çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. Haziran ayında ilk kazmanın vurulduğu projede temel atma aşamasına gelindi. Çumra Belediye Başkanı Recep Candan ilçeye kazandıracakları yeni ticaret merkezi inşası için yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Resim önizlemesi

“Çumra Ticaret Merkezi Çarşı Merkezimizin Değerine Değer Katacak”

Projenin Çumra’nın ekonomik ve sosyal anlamda kazanımlar sağlayacak bir yatırım olduğunu ifade eden Çumra Belediye Başkanı Recep Candan; “Çumra’mızın çarşı merkezinde eski Cumhuriyet lisesi’nin bulunduğu alanda yapmayı planladığımız Çumra Ticaret Merkezi’mizin temel kazısı tamamlandı. Bu projemiz tamamlandığında Çarşı merkezimizin değerine değer katacak bir yatırım olacak. Bu çerçevede ticaret merkezimizin bodrum katında ilçemizdeki otopark ihtiyacına önemli ölçekte cevap verecek kapalı bir otoparkı hizmete sunmayı planlıyoruz. Yaklaşık 20 bin metrekare olan ticaret merkezi inşaatımız, çalışmalarımızın devamında zemin kat ve yukarısında da 3 kat olmak üzere bodrum katıyla birlikte toplam 5 katlı bir projeden oluşuyor. Çumra’mızda konaklama ihtiyacı her geçen gün arttığından dolayı dışarıdan gelen misafirlerimizin temiz ve konforlu bir ortamda konaklamaları için yukardaki katlarımızdan bir tanesini tamamen otel hizmeti verecek şekilde planladık. Projemizin zemin ve birinci katını; mağazalar, kafeteryalar, alışveriş merkezi olarak planladık” diye konuştu.

Resim önizlemesi

“Esnaflarımızdan da Olumlu Tepkiler Alıyoruz”

Başkan Candan açıklamalarına şu cümlelerle devam etti:

“Burası kesinlikle bir kapalı çarşı değil dört cephesi dışarıya açık ve yollarla çevrili açık bir çarşı olacak. Çevredeki birçok esnaflarımızdan da olumlu tepkiler alıyoruz. Amacımız yeni iş merkezi projemizle birlikte proje alanının yakınında bulunan; Bağkur, Sönmezler, ve Yılmazlar çarşısında bulunan esnaflarımızda dahil olmak üzere bölgeye yeni bir ticaret alanı oluşturmak. Projemiz tamamlandığında Çumra’da ki ticareti ve sosyal olanakları canlandıracak bir eseri açmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Sürecin bu aşamaya gelmesinde katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Çumra’mıza ve bu ilçenin güzel insanlarına hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin