YEREL

Çumra'da Üstyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Çumra Belediyesi mahallelerin yol kalitesini artırmak için asfalt ve parke taşı döşeme çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Çumra'da Üstyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Her yıl ulaşım yatırımları anlamında hedeflerini daha da yukarıya taşıyan Çumra Belediyesi üst yapı çalışmalarında seferber oldu. Belediye edkipleri mahallelerde ve ilçe merkezinde rahat ve konforlu ulaşımın sağlanması adına çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu çerçevede asfalt çalışmalarına ilk olarak;

Resim önizlemesi

Karkın Mahallesinde başlayan Çumra Belediyesi ekipleri, İçeriçumra ve Türkmenkarahüyük mahallerinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan ilçe merkezinde de; Yenidoğan, Bağlar, Bakkalbaşı ve Bardakçı mahallelerinde kilitli parke taşı çalışmaları da tamamlanıyor.

“Hedefimiz Yol Standartlarını Yükseltmek”

Resim önizlemesi

ulaşım altyapısı ile ilgili ihtiyacı karşılamaya çalıştıklarını belirten Çumra Belediye Başkanı Recep Candan; “Çumra’mızda ekiplerimizin yoğun bir üst yapı seferberliği var. İlçe halkımızdan not aldığımız asfalt taleplerini planlı bir şekilde sahada uyguluyoruz. Hedefimiz mahalle bağlantı ve mahalle içi yollarımızın yol standartlarını yükseltmek. Çumra’mıza yakışan hizmetleri kazandırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Resim önizlemesi

Yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Çumra Belediye Başkanı Recep Candan’a ve ekibine teşekkür etti.

Resim önizlemesi

 

AdminAdmin