YEREL

Çumra'da Sinek ve Haşerelere Karşı İlaçlama Devam Ediyor

Çumra Belediyesi, ilçe sakinlerinin sağlığı ve konforu için ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. Belediyeye bağlı Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri mahallelerde yer alan yeşil alanlarda, cadde ve sokaklarda haşerelere karşı ilaçlama gerçekleştiriyor.

Çumra'da Sinek ve Haşerelere Karşı İlaçlama Devam Ediyor

Çumra Belediyesi, ilçe sakinlerinin konforu için ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. Belediyeye bağlı Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri mahallelerde yer alan yeşil alanlarda haşerelere karşı ilaçlama gerçekleştiriyor. Yeşil alanlarda, mahalle ve caddeler de  mevsim  şartları sebebiyle oluşan haşereler Çumra Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından periyodik olarak ilaçlanıyor. İlaçlama sırasında ise anons yapılarak uyarılan ve kronik hastalığı olan vatandaşların ilaçlardan etkilenmemesi için kapı ve pencerelerini kapatması isteniyor.

İlçe sakinlerinin rahat bir yaz mevsimi geçirebilmeleri adına Çumra Belediyesi’nin her türlü önlemi aldığını ifade eden Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, “Çumra'da hemşehrilerimizin sorunsuz bir yaz dönemi geçirmeleri için her mahallelerimizi ilaçlıyoruz. İlaçlama çalışmalarında kullandığımız kimyasal maddelerin doğada yaşayan diğer canlılara zarar vermemesi için hassasiyet gösteriyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizin koordineli bir şekilde yürüttüğü çalışmalarımızda hemşehrilerimizin de sağlığını düşünerek azami derecede dikkat ediyoruz. İlçe sınırlarımıza ait tüm yeşil alanlar, caddeler ve sokak aralarında tretuvar üstünde bulunan ağaçlar ve kamusal alanlarda (cami,okul, resmi kurumlar) bulunan ağaçlar aylık rutin ilaçlama programı dahilinde yapılıyor. Tüm hemşehrilerimizin konforu için tüm önlemleri almaya bundan sonra da devam edeceğiz” ifadelerini kulandı.

 

AdminAdmin