YEREL

Çumra Okçu Millet Bahçesi Yoğun İlgi Görüyor

Çumra’nın Okçu Mahallesinde hizmete giren Millet Bahçesi yeşil alanları ve sosyal olanakları ile ziyarete gelen vatandaşların keyifli zaman geçirmesini sağlıyor.

Çumra Okçu Millet Bahçesi Yoğun İlgi Görüyor

Okçu Millet Bahçesi vatandaşlar tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor. Vatandaşın yoğun katılımı ile 30 Nisan’da açılış töreni yapılan Çumra Okçu Millet Bahçesi açıldığı ilk günden bu yana Çumra’nın yeni cazibe merkezi oldu. Yaz sıcaklarının kendisini hissettirdiği şu günlerde ziyaretçiler millet bahçesindeki yeşil alanlarda serinleyip piknik yaparken, çocuklar ise kendilerine özel çeşitli oyun alanlarının olduğu parkta doyasıya eğleniyor. Öte yandan spor aletleri ve yürüyüş yollarından da yararlanan vatandaşlar yaz akşamlarının keyfini millet bahçesinde yer alan kafedeki konser organizasyonlarıyla çıkarıyor.

“Millet Bahçemiz Çeşitli Aktivitelerle Daha da Canlanacak”

Millet Bahçesinin, halkı doğa ile buluşturan, rekreasyon, aktif yaşam ve sosyalleşme gereksinimlerini karşılayan simgesel yeşil alanlar olduğunu belirten Çumra Belediye Başkanı Recep Candan açıklamasında; “Çumra Millet Bahçemiz açıldığı ilk günden bu yana Çumralıların teveccühünü kazanmış, ilçemizin gözde mekanları arasına girmiştir. Yeşili, havası ferah ve kullanışlı alanları ile millet bahçemiz, Çumra’mıza değer kattı. Çumra’nın kalbinde yemyeşil bir vaha olan bu güzel alan gerçekten büyük ilgi gördü ve hemşehrilerimiz tarafından çok sevildi. Çumra Belediyesi olarak millet bahçemize gelen hemşehrilerimize daha fazla aktivite sunmak için planlama yaptık. İnşallah burası çeşitli aktivitelerle daha da canlanacak. Çumra’mıza bu önemli yatırımı kazandıran önceki dönem Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

AdminAdmin