YEREL

Çumra Belediyesi Araç Filosuna Yeni Araçlar Ekledi

Çumra Belediyesi, Çumra’ya daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek adına araç filosuna yeni araçlar eklemeye devam ediyor.

Çumra Belediyesi Araç Filosuna Yeni Araçlar Ekledi

Çumra Belediyesi her geçen yıl bünyesindeki araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Çumra Belediye Başkanı Recep Candan göreve geldiği günden bu yana Çumra’da yaşayan her bir vatandaşın hizmet ihtiyacının giderilmesi noktasında önemli adımlar attı. Bu kapsamda 53 Mahallesi ile hizmet alanı geniş olan ilçenin her noktasına daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmak adına genişletilen araç filosuna son olarak ekskavatör ve Lowbed eklendi.

“Araç Filomuzun Genişlemesinde Önemli Başarılar Elde Ettik”

Çumra Belediye Başkanı Recep Candan bugüne kadar belediye bünyesine kazandırdıkları araç ve iş makineleriyle yapılan hizmetlerin daha verimli bir şekilde tamamlandığını belirtti. Kazandırılan araçlarla vatandaşların daha hızlı hizmet almalarını hedeflediklerini kaydeden Başkan Candan; “Belediyemizin ihtiyacı olan tüm araçlara sahip oluyoruz. Amacımız şehrimize en güzel hizmeti verebilmek, vatandaşlarımızın bu tür araçlara ihtiyacı olduğu zaman bekletmemek, ihtiyaç olduğu anda o hizmeti verebilmektir. Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin ihtiyaçlarını daha hızlı ve tam anlamıyla karşılamak adına belediyemiz bünyesine bir çok farklı araç kazandırdık. Son olarak belediyemizin araç filosuna bir ekskavatör ve Lowbed ekledik. Belediyemizin bilindiği üzere en temel görevlerinden birisi yol çalışmalarımızı tamamlamak. Bu yol yapımında gerekli olan altyapı malzemelerini malzeme ocaklarından temin edebilmek için ekskavatör makinesinin belediyemiz bünyesine dahil edilmesi hayati önem taşıyor. Bu sayede ilçemizde daha fazla yol yapabilmeyi hedefliyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar belediyemizin kamyonlarını ve iş makinalarını yenilemek için çalışmalarımıza hız verdik. Allah’a şükürler olsun bu anlamda önemli başarılar elde ettik ve araç filomuzu önemli ölçüde yeniledik. Yeni araçlarımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin