GÜNCEL

Cumhuriyet’in 99. Yılında LÖSEV ATA’nın Yolunda

LÖSEV,29 Ekim Cumhuriyet’in ilanının 99. yılını Ankara başta olmak üzere 9 ildecoşkuyla kutladı. İstanbul’daki Cumhuriyet kortejine onlarca gönüllü, aile ve genç katıldı.

Cumhuriyet’in 99. Yılında LÖSEV ATA’nın Yolunda

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Ankara merkezleri başta olmak üzere 9 ayrı ildeeş zamanlı olarak coşkuyla kutladı. İstanbul’da gerçekleşen tören sabahsaatlerinde gönüllü, aile ve gençlerin Ataşehir Cumhuriyet Parkı’ndatoplanmasıyla başladı. Atatürk büstüne çelenk bırakan LÖSEV yetkilileri vegençleri LÖSEV’in Ataşehir’de bulunan ofisine kadar büyük ve görkemli birkortej başlattı.

LÖSEV Gençleri’nden Ata’larına söz:

Cumhuriyeti BizYaşatacağız!

Cumhuriyetkortejinden sonra günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşmalar, cumhuriyettemalı şiirlerin sunuşu, marşlarladüzenlenen ritim, Yaren Zeybek Gösterisive MEF Üniversitesi gönüllülerin renkli dansları gibi içeriklerlerenklenen program kapsamında yüzlerce katılımcı Cumhuriyetin kazanımlarınıtekrar hatırlayıp coşkusunu doyasıya yaşadı. Çevre halkının da ilgi ileizlediği törenler tedavisi devam eden minik LÖSEV Kahramanlarının katılımı ileayrıca anlam kazandı.

LÖSEV8 şehirde de bu coşkuyu yaşadı

Öte yandan LÖSEV’inirtibat ofislerinin bulunduğu 8 şehire de aynı coşku yansıdı. Bursa’danAdana’ya Samsun’dan Antalya’ya her ildeki LÖSEV personelleri, gönüllüleri ve LÖSEVaileleri cumhuriyet etkinliklerinde yer aldı. Aydınlanmanın veçağdaşlaşmanın simgesi, özgürlük ve bağımsızlığın temsili Cumhuriyetimizinkuruluşu içten dileklerle kutlanarak Türkiye’nin dört bir yanındaki LÖSEV’lilerleYAŞASIN CUMHURİYET sesleri yükseldi.

HABER  MERKEZİ

AdminAdmin