YEREL

Çocuklar Yaz Kapanış Şenliğinde Doyasıya Eğlendiler

Akşehir İlçe Müftülüğünce düzenlenen etkinliğe Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Akşehir İlçe Müftüsü Ahmet Müjdeci, Yaz Kur’an kursu eğitmenleri ve öğrencileri katıldı.

Çocuklar Yaz Kapanış Şenliğinde Doyasıya Eğlendiler

Araştırmanın, öğrenmenin, kardeşliğin, muhabbetin, spor ve eğlencenin bir arada olduğu Yaz Kapanış Şenliği yoğun katılımla gerçekleştirilirken renkli görüntülere sahne oldu.

Program’da konuşan Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya “Yaklaşık 300 kız ve 220 erkek öğrencimizin katıldığı yaz Kur’an kurslarının kapanış şenliğindeyiz. Gayemiz çocuklarımızı eğlendirirken bir yandan da eğitebilmek. Bunu da başardık, bugün çocuklarımızın eğlenceli aktivitelerin yer aldığı bir ortamda mezuniyet törenlerini gerçekleştiriyoruz. Sevgili çocuklar hepinizi gözlerinizden öpüyorum. Yaz tatilinizi en güzel şekilde değerlendirdiniz. Kur’an kursu öğretmenlerinizden dininizi, namaz kılmayı ve kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’i öğrendiniz. Sizleri yürekten kutluyor, destek veren, Kur’an kursu öğretmenlerimizi de yürekten tebrik ediyorum. Kur’an kurslarımız inşallah bu güzellikte devam edecek. “Başkan Akkaya; “Ayrıca, Akşehir Belediyesi olarak sizleri desteklemeye devam edeceğiz. Bu arada Genç AKSES tarafından verilen ücretsiz yaz kurslarımız devam etmektedir.  Sağlıklı Yaşam Merkezi’mizde eğitmenler tarafından yüzme dersleri verilmektedir. Yüzme dersine katılmak isteyenler Genç AKSES merkezine başvurabilirler” ifadelerini kullandı.

Akşehir Müftüsü Ahmet Müjdeci ise; “Akşehir İlçe Müftülüğü olarak Akşehir Belediye Başkanımız Dr. Salih Akkaya Bey’e desteklerinden dolayı ve bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Katılımın yoğun olduğu programda, Akşehir Kent Ormanı’nda kurulan parkur oyunları, çuval yarışı, mendil kapmaca, yakar top, ip atlama gibi oyun alanlarında çocuklar keyifli zaman geçirdi. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller takdim edildi.

 

 

AdminAdmin