SİYASET

Çobanoğlu, CHP Selçuklu ’Da Güven Tazeledi

CHP Selçuklu ilçesinin 38. Olağan kongresinde iki başkan adayı yarıştı. 405 delegenin 222’sinin oyunu alan mevcut ilçe başkanı Ali Naci Çobanoğlu güven tazeleyerek, yeniden CHP Selçuklu ilçe başkanı seçildi. Diğer aday Ahmet Güler’ de 93 delegenin oyunu alabildi.

Çobanoğlu, CHP Selçuklu ’Da Güven Tazeledi

Dedaman Otel’de gerçekleştirilen Kongreye CHP Selçuklu ilçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri, İl Başkanı Bekir Yaman, il yönetim kurulu üyeleri, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, Konya Milletvekili Barış Bektaş, ilçe başkanları, kadın kollarıyla gençlik kolları, delegeler ile partililer katıldı.

Resim önizlemesi

CHP Selçuklu İlçe Kongresinin Divan Başkanlığını Yapan CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik siyasete Selçuklu ilçesinde başladığını belirterek, “Burada divan başkanı olmanın benim için ayrı bir yeri vardır. Çünkü siyasete Selçuklu ilçesinde başladım. Seçimden sonra sabahın erken saatinde insanların burada olması umudumuzun devam ettiğini gösteriyor. Her iki ilçe başkanı adayımıza başarılar diliyorum” dedi.

Resim önizlemesi

 

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman konuşmasında kazanın CHP olacağını dile getirerek, “Seçimde il yönetim kurulu üyelerimizle, ilçe başkanlarımızla ve partililerimizle birlikte Konya’da Milletvekili seçimlerinde ithal aday istemiyoruz diye ortak bir tavır ortaya koyduk. Genel başkanımız Kılıçdaroğlu’da il başkanımız Barış Bektaş’ı birinci sıraya getirerek, şehrimize verdiği değeri gösterdi. Selçuklu ilçe kongremizde kazanan partimiz CHP olacaktır. Her iki ilçe başkanı adayımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Resim önizlemesi

Dünyanın en köklü Partisi CHP’ye sahip çıkalım

CHP Konya Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Üyesi Barış Bektaş konuşmasında dünyanın en köklü partisi olan partimiz CHP’ye sahip çıkalım diyerek, “Divan Başkanı Gençlik Kolları Genel Başkanımız Gençosman Killik ve Ben Selçuklu ilçemizin üyesiyiz. Bugün Konya Milletvekiliysem bunu sizlere ve partimize oy veren hemşerilerimize borçluyum. Seçimde 12 bin daha oy alabilseydik Gençosman Killik’te Milletvekiliydi. Minnettarlığımızı buradan söylüyorum. Elbette seçimin değerlendirmesini yapmak zorundayız. Değişimden ne anlıyoruz’ un kararını verecek olan partimiz ’dir. Dünyanın en köklü partisi olan partimiz CHP’ye ve tüzel kişiliğine zarar verecek söylemlerden ve eylemlerden uzak durmalıyız. Partimizin genel başkanına ve yöneticilerine saygı duymak zorundayız. Genel başkanımızı istifaya teşvik etmeyelim. Say duyu ile hareket edelim. Hele hele genel başkanımızı yalnızlaştırarak ve istifa ettirelim davranışından uzak durmalıyız. Bu partide herkes kıymetlidir. Kimsenin birbirini dışlamaya hakkı yoktur. Her iki ilçe başkanı adayımıza başarılar diliyorum. Sevgi, hoşgörü ve beraberlik iklimini geliştirelim. Biran önce toparlanarak önümüzdeki yerel seçimlerde derli toplu olmamız ve kenetlenmemiz gerekiyor. Bu süreçte hepinizin yanında ve emrindeyim. Partimize sahip çıkalım” şeklinde konuştu.

 

Resim önizlemesi

Mevcut Selçuklu ilçe Başkanı ve ilçe başkan adayı Ali Naci Çobanoğlu’ da konuşmasında kongreden çıkacak olan kararın delegelerin kararı olacağını ifade ederek, “Kongreden çıkacak olan karar delegelerimizin kararıdır. Hepimizin sorumlulukları büyüktür. 21 yıldır iktidar halkımızı ezdikçe eziyor. Ardı arkası kesilmeyen zamlardan halkımız ekonomik olarak zorlukları yaşıyor. Bu durum karşısında tek sesini çıkaran kurumda partimiz CHP’dir. Cumhuriyetimizi aydınlık yarınlara çıkaracak olan partimizin yerel seçimlerde iktidar olması için elimizden geleni yapacağız. Mayıs ayındaki Konya’daki oyumuzu attırma başarısı hepimizin başarısıdır. Selçuklu ’da oyumuzu 53 bin attırdık. Bugün Gençlik kolları Genel Başkanımız ve milletvekilimiz Selçuklu üyesidir. Kongrede kazanan demokrasi ve partimiz CHP olacaktır. 3,5 yıllık görev sürecimde bana destek olan tüm partililerimize teşekkür ediyorum.”

Resim önizlemesi

Diğer CHP Selçuklu İlçe Başkan Adayı Ahmet Güler’de bugünün demokrasi günü olduğunu söyleyerek, “ Bugünkü kongremiz bir demokrasi günüdür. Omuz omuza mücadelenin sözünü veriyorum. Önümüzdeki yerel seçimlerde belediye başkan adayımızı ön seçimle belirleyeceğiz. Her türlü fikre saygı göstereceğiz. Kongremizin partimize, milletimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Resim önizlemesi

Konuşmaların ardından blok listeyle ile yapılan seçimde mevcut Başkan Ali Naci Çobanoğlu 405 delegenin 222’sinin oyunu alarak, yeniden CHP Selçuklu İlçe Başkanı seçildi. Diğer aday Ahmet Güler’de 93 delegenin oyunu aldı.

 

 

AdminAdmin