GÜNCEL

Ciğerci Fatih'in 4.cü . Şubesi Meram'da

Konya’da marka haline gelen ve 4’üncü şubesini hizmete açan ‘Ciğerci Fatih’ işletme sahibi Fatih Gülmez, kameralar karşısında kendi geliştirdiği ve kente özgü yemeğin tanıtımını yaptı

Ciğerci Fatih'in  4.cü . Şubesi   Meram'da

Yaklaşık 7 yıldır Konya’da hizmet veren ve Konya’nın markası olan Ciğerci Fatih, gelen yoğun talepler doğrultusunda meram mevkiinde 4. yeni şubesini açtı. Ciğerci Fatih’in kuruluş hikâyesini anlatan firma sahibi Fatih Gülmez, “Biz Ciğerci Fatih Olarak 2013’ün altıncı ayında bu işe başladık. İlk olarak Marangozlar Sanayii’nde başladık. İki masa ile başladığımız restoranımızda 2014 yılında profesyonel olarak Anadolu Sanayii’nde çalışmamız başlamış oldu. Tabii bizim segmentimiz ne seyyar ne de restoran ikisinin arasında esnaf lokantası tarzında açtık. Ciğerde Konya’da marka haline gelen Ciğerci Fatih Konya’ya özgü olarak geliştirdiği yeni bir ciğer yemeğinin tanıtımını yaptı.

ARTIK KONYA'MIZIN DA YOĞURTLU CİĞERİ VAR"

 

Yoğurtlu ciğeri tanıtan Gülmez, "Yeni bir yemek çıkarmak istedik. Yoğurtlu Konya Ciğeri adında Konya'ya özel yaptık. Ciğerci Fatih olarak Konya yemek kültürüne hediyemizdir. Bu ciğerimiz dünyada hiçbir yerde yapılmamıştır ilk biz yaptık. Türkiye'nin birçok yerinde kültürlere göre ciğer bulunmaktadır. Artık Konya'mızın da Yoğurtlu Ciğeri var. Bu lezzet Konya'nın yapısına, damak tadına uygun bir lezzet, ses getirecek bir yemektir. Konya'mıza hayırlı uğurlu olsun. Konya bana bir işletmeci olarak itibar verdi. Bu yüzden Konya'yı çok seviyorum. Konya'nın kültürüne de bir nebze katkım olsun istedim. Ben bu şehri seviyorum biz Konya markasıyız." dedi.

CİĞERCİ FATİH' TEN MÜŞTERİLERİNE BÜYÜK JEST

Ciğerci Fatih Konya’ya özgü olarak geliştirdiği yeni bir ciğer yemeğinin tanıtımını yaptıktan sonra Babalar Gününe özel müşterilerine büyük jest yaptı. Yemek yiyen müşterilerinin hepsinin hesabını üstlendi.

AdminAdmin