SİYASET

CHP’nin, Seydişehir Belediye Başkan Adayı Ustaoğlu

CHP Seydişehir Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Hasan Ustaoğlu tanıtım toplantısında, ”Seydişehir’i potansiyelini ortaya çıkaracak projelerimizle daha yaşanabilir bir kent haline getirirken, aynı zamanda kültürel, sosyal ve ekonomik anlamda da zenginleştirirken, birlikte geleceğini inşa edeceğiz” diye konuştu.

CHP’nin, Seydişehir Belediye Başkan Adayı Ustaoğlu

CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş Seydişehir Belediye Başkan Adayı hemşerisi Hasan Ustaoğlu için destek isteyerek, “ Hemşerim Belediye başkan adayımız, yüksek seviyeli, belediyecilikte ilgili ciddi bir birikimi var. Güvenli, dürüst, halkçı belediyeciliğin vizyonunu ve uygulamalarını biliyor. Seydişehir halkından destek bekliyoruz.”

Resim önizlemesi

Seydişehir Belediye Düğün salonundaki düzenlenen ve ilginin yoğun olduğu tanıtım toplantısına CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel, Seydişehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ustaoğlu, Konya İl Başkanı Bekir Yaman, il yönetim kurulu üyeleri, Konya Milletvekili Barış Bektaş, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Sonkaya, ilçe başkanları, ilçe belediye başkan adayları, STK Temsilcileri, muhtarlar, partililer ve davetliler katıldı.

Resim önizlemesi

Tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel, “Biz şehrimizi emanet edeceğimiz rantın değil, halkın belediye başkanı olacak olan Belediye Başkan Adayımız Hasan Ustaoğlu sizlere emanet ediyoruz. Selçuklu kenti Seyit Harun diyarının başkanını seçeceğiz. Belediye Başkan adayımız Hasan Ustaoğlu’nu Seydişehir İttifakıyla birlikte seçeceğiz. İnşallah sizlerin ve Seydişehir halkının desteğiyle belediye başkanı olacaktır. Hasan Ustaoğlu işçinin, çiftçinin, emekçinin, emeklinin, kadınlarımızın, gençlerimizin kısaca tüm halkımızın Belediye Başkanı olacaktır. Bu güzel kentimizi yeniden sanayinin, tarımın, sporun, kültürün, eğitimin ve üretimin merkezi haline getireceğiz. Hep birlikte huzurlu ve kalkınmış bir şehir haline getireceğiz. Toplantımıza katılıp destek verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Birlikte mücadele ederek, kazanacağız

Resim önizlemesi

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, “Birlikte çalışmanın, halkla bütünleşmenin, halkla birlikte kucaklaşmanın yeri Yerel yönetimdir. 11 Büyükşehir belediye başkanlarımız engellemelere rağmen hizmetin ve yatırımların en iyisini gerçekleştirdiler. Birlikte mücadele ederek kazanacağız. Seydişehir Belediye Başkan Adayımız Hasan Ustaoğlu sizlerden birisi olup, belediyeciliği bilen birisidir. Seydişehir halkından belediyle başkan adayımıza destek bekliyoruz. Sizlerin desteğiyle başkan adayımız seçildiğinde, Seydişehir eski günlerine dönecek sosyal demokrat halkçı belediyecilikle kalkınacaktır. Hepinize saygılarımızı sunuyorum. Yolumuz açık olsun” diye konuştu.

Ustaoğlu’na her türlü desteği vereceğiz

CHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Sonkaya, “İktidar büyükşehir belediye anlayışıyla beldelerde ve kasabalarda belediyeleri kapatmıştır. Merkez haricinde beldelere ve kasabalara hizmet gitmesi mümkün değildir. Merkezi hükümete 31 Mart yerel seçimlerinde karnesini hep birlikte vereceğiz. Gereken dersi alacaktır. Seydişehir Belediye Başkan Adayımız Hasan Ustaoğlu’na her türlü desteği vererek, hep birlikte Seydişehir’i güzel bir yere getirerek, daha yaşanır bir hale getireceğiz. Sözümü Hz. Mevlana’nın bir sözüyle bitiriyorum. Ne diyor Hz. Mevlana ‘Ümitsizliklerin arkasında nice ümitler var. Karanlığın arkasında nice güneşler var. Hepinize teşekkür ediyorum.”

Bektaş, Hasan Ustaoğlu için Hemşerilerinden destek istedi

CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, hemşerisi Seydişehir Belediye Başkan Adayı Ustaoğlu'na destek isteyerek, “ Hemşerim Belediye başkan adayımız, yüksek seviyeli, belediyecilikte ilgili ciddi bir birikimi var. Güvenli, dürüst, halkçı belediyeciliğin vizyonunu ve uygulamalarını biliyor. Seydişehir halkından destek bekliyoruz. Geçmiş seçimde Seydişehir’de oyumuz artmıştır. Öncelikle sizlere minnettarım. Teşekkür ediyorum. Türkiye'nin geldiği manzarayı kısaca değerlendirmek gerekirse durum hiçte iyi değildir. Toplanan vergileri harcayan iktidar, bu vergileri doğru yerlerde mi harcadı her şey ortadadır. 800 yıl önce ve günümüzde İngiltere'de bütçe ve yapılanlar denetleniyor. Oysa Tayyip Beyin bütçesi denetlenemiyor. Güçlendirmiş Cumhurbaşkanlığı sisteminden AKP’ye oy veren ve vermeyen yurttaşlarımız rahatsızdır. Son 20 yıl içinde sistem ayaklar altına alındı. Kamu malları peşkeş çekildi. Bunun hesabı sorulmadığı ve sorulamayacak bir dönemi yaşıyoruz. Yolsuzluk, Yoksulluk ve Yasakları ortadan kaldıracağız derken, bunları yapar bir duruma geldiler. Hatta yurttaşın hakkını arayanların bile peşine düşmüş durumdalar. Meclisin baypas edildiği ortadadır. Basın yayın yoluyla önergelerle Seydişehir, Konya ve bütün vatandaşlarımızın sorunlarını dile getirerek, takip ediyoruz. Ama şunu söyleyeyim en azından yerel seçimlerde bir şansını yakalamış durumdayız. Kendisine emanet edilen belediyeye, paraya düzgün sahip çıkacak güvenilir bir arkadaşımız Hasan Ustaoğlu’nu belediye başkan adayımız olarak açıklıyoruz. Seydişehirli CHP’li bir belediye başkanını seçecektir. Sosyal Demokrat halkçı bir anlayışla Seydişehir yönetilecektir. Bundan emin olun. Hasan Kardeşimi seçin Seydişehir’i kalkındıracağız. Seydişehir’in Cumhuriyet kenti olduğunu hatırlatan 5 Ağustos Ekonomi Bayram vardı. Hasan Ustaoğlu kardeşimden isteğim yeniden bu bayramı kutlamasıdır. El birliği ile Herkes üstüne düşen yapsın güzel bir sonuç alacağız” şeklinde konuştu.

Seydişehir’i bir cazibe merkezi haline getireceğiz

CHP Seydişehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ustaoğlu konuşmasında belediye başkanı seçilirse yapacakları hizmetleri ve projelere anlatarak, “Seydişehir’i potansiyelini ortaya çıkaracak projelerimizle daha yaşanabilir bir kent haline getirirken, aynı zamanda kültürel, sosyal ve ekonomik anlamda da zenginleştirirken, birlikte geleceğini inşa edeceğiz. Cazibe merkezi haline getireceğiz. Bizim hayalimiz şehrimizi bir bütün olarak kalkındırmak ve herkesin gurur duyacağı bir yapayı kavuşturmaktır. Seydişehir’i bölgemizin bir çekim merkezi haline yine birlikte getirmektir. Sizlerden birisi olarak, desteğinizi bekliyorum” dedi.

AdminAdmin