SİYASET

CHP’den, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğine Ziyaret

Yerel Seçim çalışmaları kapsamında CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, Konya Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Barış Bektaş ve Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Sonkaya, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubeni ziyaret ederek, yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi aldı.

CHP’den, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğine Ziyaret

CHP heyetine ziyaretinden dolayı teşekkür eden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Gazi Süleyman Ege yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi vererek, “29 Aralık 2023 günü Şehitlerimize Saygı Yürüyüşü etkinliğine katılan CHP örgütlerine sizlere teşekkür ediyorum.

Resim önizlemesi

Şehitlerimiz ve Gazilerimiz, bu vatanı bize eşsiz kılan Kahramanlarımızdır. Onların yaptıkları fedakârlıklar asla unutulmayacaktır. Vatanı ve Milleti için canını esirgemeyen bu kahramanlar, her türlü siyasetin üstünde tutulmalıdır. Teröre destek veren siyasi partiler hariç, tüm siyasi partilere kapımız açıktır. Hep birlikte ülkemize sahip çıkacağız. Yerel seçim sürecine girdiğimiz bu dönemde siyaset gergin değil, birleştirici bir ruhla yapılmalıdır. Gazilerimizin ortez ve protez sorunları giderek artıyor. Bu sorunun çözülmesi bizleri sevindirecektir. Şehitlerimizin anne ve babalarının maaşları çok düşüktür. Düşük olan maaşların yükseltilmesi sağlanmalıdır. Bunun yanında Kurtuluş Savaşı ve terör Şehitlerimizin mezarlarını Valiliklerimiz, Belediyelerimiz ve Kaymakamlıklarımız yapmalıdır. Bunun mevzuat altına alınmasını istiyoruz. Ziyaretinizden ve bizlerin sorunlarıyla ilgilendiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Şehit ve gazilerimize ve onların ailelerine sahip çıkmak görevimizdir

Resim önizlemesi

CHP Konya Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Üyesi Barış Bektaş, “Cumhuriyetimizi kuran parti olarak, terörün her türlüsünün kaşsındayız. Bütün dünyada uçağa ve otobüse gaziler herkesten önce biner. Saygıda şehitlerimiz, gazilerimiz ve onların aileleri önceliğimiz olmalıdır. Şehitlerimize, gazilerimize ve onların emaneti olan ailelerine sahip çıkmak ve yaşadıkları sorunların çözümünü takip etmek görevimizdir. Sizler için yapacağımız ne varsa her zaman hazırız. Sizlere ve Konyalı hemşerilerimize kapımız açıktır. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin sosyal hakları daha iyi şartlarda olması gereklidir. Ekonominin iyi olmadığı ortadadır. İktidar ekonomide bir rahatlık sağlayamadı. Her zaman artan fiyatlardan dolayı da yaşanılan hayat pahalılığında emeklimiz, çalışan kesim ve vatandaşlarımızı zorlarken, geçinemediğini görüyoruz. Özellikle de şehitlerimizin anne ve babalarının maaşları çok düşüktür. Bu düşük olan maaşlar yükseltilerek, geçinebilecekleri bir maaş bağlanmalıdır. Yaşadığınız diğer sorunların çözümü içinde ana muhalefet partisi olarak ve Konya’nın bir temsilcisi olarak TBMM'de üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Bizleri misafir ettiğiniz için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Şehit ve gazilerimizinResim önizlemesi yanındayız

 

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman her zaman şehit ve gazilerimizin yanında olduklarını belirterek, “Kimin ülkemizle, bayrağımızla, şehidimizle ve gazilerimizle sorunu varsa bizler karşısındayız. Terörün her türlüsünün de karşısında durduğumuz gibi kınıyoruz. Şehidimizde, gazilerimizde ve onların bizlere emaneti olan aileleri bizimdir. Birlikte sahip çıkacağız. Her zamanda onların yanındayız. Yaşadıkları sorunlarında takipçisi olmaya devam edeceğiz. Bizleri misafir ettiğinizden dolayı da teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman ve Konya Milletvekili Barış Bektaş, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Gazi Süleyman Ege’ye Türk Bayrağı takdim etti.

 

AdminAdmin