SİYASET

CHP’den, Seçmenlere Teşekkür

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman ve Konya Milletvekili Barış Bektaş, birlikte düzenledikleri basın toplantısında 13. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde, verdikleri destekten dolayı Konyalılara teşekkür ettiler.

CHP’den,  Seçmenlere  Teşekkür

CHP Konya İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısına CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş Konya İl Başkanı Bekir Yaman, il yönetim kurulu üyeleri, İlçe Başkanları ve partililer katıldı.

 

Resim önizlemesi

Toplantının açılışında konuşan CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, “Öncelikle Şırnak’ta şehit düşen askerlerimizi Allah’tan rahmet dilerken, ailelerine ve tüm ulusumuza başsağlığı diliyorum. Seçimlerde 1. Tur bitti çıkan mesaj değişimdir. 2. Tur daha fazla çalışacağız. İktidarın devletin tüm imkânlarıyla yürüttüğü seçim çalışmaları karşısında mücadele ettik. Başarılı bir süreç götürdük. Vatandaşlarımızla birlikte çalışma gerçekleştirdik. İlçe başkanlarımız, partililerimizle birlikte kaldığımız yerden devam edeceğiz 2. Turda 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu kazandıracağız. Konyalı hemşerilerimize ve partililerimize Millet İttifakındaki partilere seçimlerde verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz “dedi

CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş geçen seçime göre bu seçimlerde oylarının arttığını belirterek, “Seçimlerde oy varlığını açık ara artıran parti olduk. Gerek Cumhurbaşkanlığı gerekse Milletvekilliği seçimlerine Konyalı hemşerilerimizin verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bu başarıda sahadaki çalışmalarımızın büyük bir katkısı var. Bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum.  Hiçbir olumsuz manzara ile karşılaşmadık. 2 turda çalışmalarımız Millet İttifakını oluşturan partililerle birlikte devam edecektir. Milletvekili olarak Konya’mız için elimizden geleni yapacağız. 2 turda 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu vatandaşlarımızın desteğiyle kazandıracağız” diye konuştu.

AdminAdmin