SİYASET

CHP'den, İyi Partiye Taziye Ziyaret

İyi Parti Konya İl Başkanlığını ziyaret eden CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ve il yönetim kurulu üyeleri, geçen ay tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İYİ Parti Konya İl Başkanı Av. Gökhan Tozoğlu için taziye ziyaretinde bulunarak, İyi Parti Konya İl yönetim kurulunun seçimi sonucu İl Başkanı seçilen Mazhar Peker'e de hayırlı olsun diyerek başarı dilediler.

CHP'den, İyi Partiye Taziye Ziyaret

Ziyarette konuşan CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, "İl Başkanınız meslektaşım Av. Gökhan Tozoğlu'nu erken yaşta kaybetmemizin acımız büyüktür.  Sizlere, ailesine başsağlığı diliyorum. Millet İttifakı olarak kendisiyle güzel çalışmalar yaptık. Allah'tan rahmet diliyoruz. Size de il başkanlığı görevinizde başarılar diliyoruz. Aynı kararlılıkla ve inançla Millet İttifakı olarak birlikte mücadelemizi sürdüreceğiz. Ülkemizin içinde bulunduğu durum iyi olmadığı gibi, gittikçe de kötüye gidiyor.  Ülkemiz iyi yönetilmiyor. Bu gidişata Millet İttifakının iktidarıyla dur diyeceğiz. Gelinen süreçte artık vatandaşlarımız ülkemizin iyi yönetilmediğinin ve her geçen gün kötüye götürüldüğünün ve ülkemizin sorunlarını çözemediğinin farkındadır. Bizlerin tek derdi ülkemiz ve geleceğidir.  Önümüzdeki seçimde inanıyoruz ki vatandaşlarımız bunun hesabını sandıkta soracaktır. Bizlerin kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz" dedi.

İYİ  Parti Konya İl Başkanı Mazhar Peker'de ziyaretlerinden dolayı CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ve il yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, " İl Başkanımız Gökhan Tozoğlu'nun genç yaşta vefat ederek aramızdan ayrılmasından dolayı acımız büyüktür. Onun yeri hiç bir zaman doldurulmayacaktır. Kendisi her zaman sizden saygı ile bahsederdi.  Partimizin tüzüğü gereği boşalan il başkanlığı için il yönetim kurulumuzun seçimiyle üç adaydan birisi olarak İl başkanlığına seçildim. Devraldığım  İl Başkanlığı görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım. İl yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte mücadeleye devam ediyoruz.  İnşallah birlikte çalışmalar yaparak, Millet İttifakının iktidarını ve ülkemizin nefes almasını sağlarız. Sizlere de ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.        

 

AdminAdmin