GÜNCEL

CHP’den, İnşaat Mühendisleri Odasına Hayırlı Olsun Ziyareti

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, Konya Milletvekili Barış Bektaş, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı İsmail Sonkaya, yapılan kongre sonucu (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi Başkanı seçilen Hasan Özgür Yetiştirici ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dilediler.

CHP’den, İnşaat Mühendisleri Odasına Hayırlı Olsun Ziyareti

CHP heyetinin ziyaretinden memnun kaldıklarını ve siyaset üstü bir anlayışla hizmet vereceklerini belirten İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi Başkanı Hasan Özgür Yetiştirici, “Odamızın 18’inci Olağan Genel Kurul Toplantısına 4483 üyemizden 1605 üyemiz katılarak bizlere görev verdiler. Üyelerimize bizlere gösterdikleri güven ve teveccühlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Oda olarak siyaset üstü bir anlayışla hizmet vererek, üyelerimizin yaşadığı her türlü sorunlarının ve çözümünün takipçisi olacağız. Yapıcı yönde çalışmalar yapacağız. Ziyaretinizden ve yaşadığımız sorunların takipçisi olmanızdan dolayı da sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Resim önizlemesi

Mesleki odaların yanındayız

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, “Halktan yana bir parti olarak, her zaman mesleki odaların ve STK’ların yanında yer aldık ve yaşadığı sorunların takipçisi olduk. İnşaat Mühendisleri odası Konya Şubesi şehrimizin önemli odalarından birisidir. Yapılan kongre sonucu İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi Başkanı görevine seçilen Hasan Özgür Yetiştirici ’ye ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun derken, başarılar diliyoruz.”

Konya uzlaşmacı kültür yana olmuştur

Resim önizlemesi

CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş Hasan Özgür Yetiştirici ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun diyerek, “Konya tarihiyle uzlaşmacı bir kültür yana olmuştur. Demokratik bir ortamda ve uzlaşmacı bir anlayışla bir kongre gerçekleştirdiniz. İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı görevine seçildiğiniz için sizi ve yönetim kurulu üyelerini kutlayarak, başarılar diliyoruz. İktidar eliyle Parlamentodaki eski güç yok edildi. Mevcut koşullarda Konya’nın ve mesleki odaların yaşadığı sorunları mecliste dile getiriyoruz. Çözümü noktasında da elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Her zaman mesleki odaların yanında yer aldık. Bundan sonrada odaların yanında yer alarak, sorunlarının takipçisi olacağız” diye konuştu.

Mesleki odalarımız önemli bir görevi yerine getiriyorlar

CHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Sonkaya, “İnşaat mühendisleri gibi mesleki odalarımız şehrin kentleşmesinde ve geleceğinde önemli bir görevi yerine getiriyorlar. Şehrimizin kentleşmesindeki sorunlarının takipçisi olacağız. Şehrimizin hak ettiği bir yere getirmek içinde ne gerekirse yerine getireceğiz. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

AdminAdmin