ureticihaber.com
HV
01 HAZİRAN Cumartesi 14:40

CHP’den, Bozkır Belediye Başkanı Karabulut’a Hayırlı Olsun Ziyareti

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, il başkan yardımcıları, Bozkır İlçe Başkanı Bahri Rıza Duran, Ahırlı İlçe Başkanı Talip Akgül, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut’u makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun derken, başarı dilediler.

GÜNCEL
CHP’den, Bozkır Belediye Başkanı Karabulut’a Hayırlı Olsun Ziyareti

CHP heyetinin ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut sözlerinde şu ifadelere yer verdi “Siyasi parti ayrımı yapmadan, insanları ayrıştırmadan hizmet edeceğimize söz vermiştik. Bu anlamda herkese kapımız açıktır. Ayrıştırıcı değil, her zaman yapıcı bir belediye başkanlığı yapacağız. CHP İl Başkanlığının, Bozkır ve Ahırlı ilçe başkanları ve yöneticilerinin ziyaretleri de bizim bu samimiyetimizin bir göstergesi olmuştur. CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman’a, ilçe başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Resim önizlemesi

 

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut’un kendilerini kabul etmesinden dolayı teşekkür ederek, “Hemşerimiz Nazif Karabulut’un Bozkır Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı kendisini kutlar, başarılar diliyoruz. Belediye Başkanlarımızı ziyaret kapsamında Bozkır Belediyesini ziyaret ettik. Bizlerle samimi bir şekilde ilgilenip, ağırladığını için kendisine teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımızın yapacağı ne varsa yanındayız. Her zaman bize düşen bir görev olursa da yerine getiririz. Yolu açık olsun. Bozkır ilçemizin sorunlarının takipçisi olmaya devam edeceğiz. Elimizden gelen her türlü katkıyı sunacağız” diye konuştu.

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

 

AdminAdmin

YORUMLAR