SİYASET

CHP Milletvekili Adayları Derbent’te Vatandaşlarla Buluştu

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, il Yönetim kurulu üyeleri, Konya Milletvekili adaylarından Barış Bektaş, Gençosman Killik, Mürsel Ayrancı Derbent’te vatandaşlarla buluşarak, bayramlaştı.

CHP Milletvekili Adayları Derbent’te Vatandaşlarla Buluştu

Önce CHP Derbent İlçe Başkanlığı ziyaret edilerek, vatandaşlarla buluşularak bayramlaştıktan sonra İlçe meydanında halka hitap eden CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, “ Ülkemizin gelecek yaygısı taşıyan ve sorunlarına çözüm getirecek olan ve Bizleri bugün bir araya getiren Millet İttifakı Genel Başkanlarına teşekkür ediyorum. Sizlerinde desteğiyle Partimiz Genel Başkanı ve Millet İttifakının 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Oylarınızı talibiz. Halkın iktidarıyla ülkemizi rahat bir nefes alacaktır” dedi.

Resim önizlemesi

Siyaset birilerini zengin etmek için yapılmamalıdır

CHP Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı Barış Bektaş konuşmasında ülkemizi hizmet için siyaset yapılmalıdır diyerek, “Siyasi partiler bir araçtır. Bu memlekete hizmet etmek için siyaset yapılmalıdır. Birilerini ve yandaşları zengin etme aracı olmamalıdır. Yine birilerinin söylediği gibi, biz zillet ve terörist değiliz. Genel başkanımız Kurban bayramında 15 bir lira emekliye para vereceğini söylüyor. İktidar ise nasıl verecek diyor. 5’li çeteye ve yandaşa para var. Emekliye ve Derbentliye gelince para yok diniliyor. Evlere temel besin maddeleri artık girmiyor. Hâlbuki ülkemizi kaynakları her şeye yeter. Yeter ki ülke kaynaklarımız yerli yerince kullanılsın.  Derbent ilçemiz geçimini ağırlıklı olarak tarımla sağlıyor. İktidar olduğumuzda derbent dâhil bütün ilçelerimizi tarımı destekleyip, tarımsal sulama sorununu çözeceğiz. İktidar gibi Genel başkanımız birilerini zengin etmek için gelmiyor. Ülkemizin kaynaklarını halkımızla bölüşmek için geliyor. İktidar olmak için desteğinizi bekliyoruz” diye konuştu.

Resim önizlemesi

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Konya 3. Sıra Milletvekili Adayı Gençosman Killik konuşmasında Derbent’in tarımını ve çiftçisini destekleyeceklerini, tarımın daha da güçlendirileceğini, bunun yanında genç işsizlere iş imkânları oluşturulacağını belirti.

Resim önizlemesi

CHP Konya 9. Sıra Milletvekili Adayı Mürsel Ayrancı konuşmasında, Köylerin boşaldığını ve tarımsal üretimin bitme noktasına geldiğini ifade ederek, halkın iktidarında üreticilerin desteklenerek, vatandaşın tarım ürünlerini pahalı tüketmekten kurtarılacağını söyledi.

Resim önizlemesi

CHP 3. Sıra Milletvekili Adayı Gençosman Killik

 esnaflarla ve vatandaşlarla bayramlaşarak, sohbet edildi. İlçe meydanında vatandaşlar

 

AdminAdmin