SİYASET

CHP Konya Milletvekili Bektaş, Derbentte Selden Zarar Gören Üreticileri Ziyaret Etti

CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş beraberinde İl Başkanı Bekir Yaman ve il yönetim kurulu üyeleriyle Derbent ilçesinde selden zarar gören üreticilere geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak, zararları hakkında bilgi aldılar.

CHP Konya Milletvekili Bektaş, Derbentte Selden Zarar Gören Üreticileri Ziyaret Etti

CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş Derbent bölgesinde selden zarar gören üreticilerin zararlarının karşılanmasını yetkililerden talep ediyoruz diyerek, “İl başkanımız Bekir Yaman ve il yönetim kurulu üyelerimizle birlikte sel felaketinden etkilenen Derbent bölgesine gittik. Derbent, dağlık bir bölge olduğundan birçok alanlarda tarım yapılmaktadır. Yaklaşık 1000 dekar tarım arazisi sel felaketiyle yok olmuş bir durumda. Çilek tarlası olan yurttaşlarımız küçük alanlarda tarım yaptıkları ve maliyetler altında ezildikleri için Tarım Sigortası olan Tarsim’den faydalanamamış durumdalar. Biz Afet Koordinasyon Merkezi ve İlçe Tarım yetkililerinden dere yatağında, su yatağında tarım yapıldı diyerek hiçbir mazeret üretilmeksizin tapulu tarlalarında zarar görmüş üreticilerimizin zararlarının karşılanmasını talep ediyoruz. CHP olarak bu konunun takipçisi olacağız. Üreticilerimize ve Derbent’li yurttaşlarımıza geçmiş olsun diyoruz” dedi.

 

 

CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, İl Başkanı Bekir Yaman, il yönetim kurulu üyeleri ve Derbent İlçe Başkanı Salih Çakıllıkoyak selden zarar gören tarım arazilerini de inceleyerek, üreticilerden zararları hakkında bilgi aldılar.

AdminAdmin