SİYASET

CHP Konya Milletvekili Adayı Bektaş: Siyaset, Milletimizin Birlikteliğini Bozamaz

Akören, Bozkır ve Ahırlı ilçelerinin köyleri ve kasabalarında vatandaşlarla buluşan CHP Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı Barış Bektaş, siyasetin milletimizin birlikteliğini asla bozamayacağını söyledi.

CHP Konya Milletvekili Adayı Bektaş: Siyaset, Milletimizin Birlikteliğini Bozamaz

CHP Seçim çalışmalarını CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, İl yönetim kurulu üyeleri ve Milletvekili adaylarıyla birlikte Akören, Ahırlı ilçesiyle Bozkır ilçesi kasabaları ve köylerinde devam ettirdi.

Resim önizlemesi

Seçim gezilerinde vatandaşlara hitap eden CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, “Ülkemizde huzurun, barışın yaşanması ve sorunlarının çözümün odağında olacağız. Akören, Ahırlı, Bozkır ve köylerinin sorunlarını halkın iktidarında çözmeye hazırız. Birlikte ülkemize sahip çıkacağız. Desteğinizi bekliyoruz” dedi.

Resim önizlemesi

CHP Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı Barış Bektaş konuşmasında siyasetin milletimizin birlikteliğini bozamayacağına dikkat çekerek, “Bir yola çıktık. Bu yörenin bir çocuğu olarak sizlerden özel bir yaklaşım ve destek bekliyorum. Siyaset bizim ve milletimizin birlikteliğini asla bozamaz. Çünkü acıda, tatlıda, düğünde ve cenazede biriz ve beraberiz. Belediyeniz kapatıldı. Bölgemizdeki ve ülkemiz genelindeki kapanan belediyeleri geri getireceğiz. Hepiniz tarımla uğraşıyorsunuz. Sizlere iktidarımızda vergilerden arındırılmış kırmızı mazot vereceğiz. Her türlü destekleyeceğiz

Resim önizlemesi

. Ülkemiz zengin bir ülkedir. Kaynaklarını iktidarın yaptığı gibi yandaşa değil, vatandaşlarımıza eşit bir şekilde dağıtacağız. Hiçbir bölgemizin ayırmadan hizmet vereceğiz. Buradan tekrar söylüyorum muhafazakâr kardeşlerimizle hiçbir derdimiz yoktur. Onlar iktidarımızda rahat ve özgür biçimde yaşamını sürdürecektir. Birilerinin söylediği gibi, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu Diyaneti neden kapatalım. Diyaneti Cumhuriyetimizin kurucu ve ilk Genel başkanımız Atatürk kurmuştur. Dinimizi siyasete malzeme etmeyeceğiz. Söylenenler külliyen yalandır. Bu düzeni değiştirip, hep birlikte zenginleşip refah ve huzur içerisinde yaşayacağız. Yeter ki destek verin” diye konuştu.

Resim önizlemesi

AdminAdmin