SİYASET

CHP Konya İl Başkanı Yaman, Mazbatasını Aldı

CHP Konya İl Başkanlığının 38. Olağan İl Kongresi sonucu yeniden CHP Konya İl Başkanı seçilen Bekir Yaman kongreye katılan tüm partililere teşekkür ederek, sıranın belediyi seçimlerini geldiğini söyledi.

CHP Konya İl Başkanı Yaman, Mazbatasını Aldı

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman’a Selçuklu Seçim Kurulundan mazbatasını alırken, il yönetim kurulu üyeleri ve partililerde eşlik etti.

Resim önizlemesi

Kongreyi değerlendiren ve partililere teşekkür eden CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, “Konya il başkanlığı olarak, 38.Olağan il kongremizi partililerimiz ve delegelerin yoğun katılımıyla tamamladık. Bu kongrede kazanan partimiz CHP oldu. Birlik ve beraberliğimiz oldu. Kongremize katılan partimiz CHP Gurup Başkanı ve Genel Başkan Adayı Özgür Özel’e, Genel Başkan Adayı eski Parti Meclisi Üyesi İlhan Cihaner’e, milletvekillerine, ilçe başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine, kadın ve gençlik kolları başkanlarına, üyelere, tüm partililerimizle, 6’lı masanın il başkanlarına, sendika ve STK temsilcilerine de teşekkür ediyorum. Mazbatamızı alarak mücadeleye ve çalışmaya kaldığımız yerden devam ediyoruz. Artık bundan sonraki gündemimiz yerel seçimlerdir. 2024 yılı Mart ayından gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Konya olarak iddialıyız. Birçok ilçede belediyeyi alacağız. Bu gücümüz ve potansiyelimiz Konya’da vardır” dedi.

Resim önizlemesi

AdminAdmin