SİYASET

CHP Konya İl Başkanı Yaman, CHP Konya İl Başkanlığına Yeniden Aday

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman Düzenlediği basın toplantısıyla 17 Eylül Pazar günü yapılacak olan CHP Konya İl Başkanlığı kongresinde, CHP Konya İl Başkanlığına yeniden adaylığını açıkladı.

CHP Konya İl Başkanı Yaman, CHP Konya İl Başkanlığına Yeniden Aday

CHP Konya İl Başkanlığı toplantı salonundaki basın toplantısına CHP Konya il yönetim kurulu üyeleri, CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kollarıyla birlikte partililer katıldı.

Resim önizlemesi

 CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman düzenlediği basın toplantısında bugüne kadar verdikleri destekten dolayı tüm partililere teşekkür ederek, “ Öncelikle Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde maden ocağındaki göçük’ te hayıtına kaybeden işçiye rahmet dilerken, yaralı olan işçilere acil şifalar diliyorum.  Bir seçimden çıktık. Özveri ile çalışan il yönetim kurulundaki arkadaşlarıma, bütün ilçe başkanlarımıza, ilçe yönetim kurulu üyelerimize ve partililerimize teşekkür ediyorum.  Bu seçimde partimizi Konya’da oyunu yükselterek, Konya’nın gücünü ortaya koydu. İl Başkanımız Barış Bektaş milletvekili olarak seçildi. Arkadaşlarımızla ve partililerimizle görüşerek yola devam kararı olarak, 17 Eylül 2023 Pazar günü Dedeman otelde yapacağımız CHP Konya İl Başkanlığı kongresinde il başkanlığına adaylığımı açıklıyorum” dedi.

Konya’nın sorunlarını takip ediyoruz

Bekir Yaman Konya’nın sorunlarını takip ediyoruz diyerek, “CHP Konya İl Başkanlığı olarak Konya Milletvekilimiz Barış Bektaş’la birlikte Konya’nın sorunlarını takip edip, kamuoyuyla paylaşıyoruz. Çiftçilerimizin mağdur olduğu Buğday, Ayçiçeği ve Mısır taban fiyatlarının yetersizliğini dile getirdik. Bundan sonra da halkımızın ve çiftlerimizin yaşadıkları sorunları yakından takip etmeye devam edeceğiz. CHP’nin olduğu yerde iddia vardır. Önümüzdeki yerel seçimlerde de iddialıyız. 17 Eylül Pazar günü Dedeman otelde yapacağımız 38.Olağan Konya il kongremize bütün hemşerilerimizi bekliyoruz. Yeni partimizin Konya il kongresinde il başkanı adayı olan iki arkadaşımıza da başarılar diliyorum. İl başkanı seçildikten sonra partimizi büyütmeye ve partilerimizle birlikte, birlik ve beraberlik içinde mücadelemizi sürdüreceğiz.”

 

 

 

 

AdminAdmin