GÜNCEL

CB İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Taner Taşkıran’dan Basına Davet

T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Taner Taşkıran, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi ile Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın destek ve katkılarıyla gerçekleştirilen “Türk-İslam Medeniyetinin Kurucu Aklı ‘’Siraceddin Urmevî” sempozyumuna Tüm basın mensuplarını programa teşriflerinden mutluluk duyacağını belirtti.

CB İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Taner Taşkıran’dan Basına Davet

T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın himayelerinde, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi ile Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın destek ve katkılarıyla gerçekleştirilen “Türk-İslam Medeniyetinin Kurucu Aklı: Siraceddin Urmevî” projesi kapsamında, 20-21 Ekim 2023 tarihlerinde Konya Mevlana Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan “13. Yüzyıl Türk-İslam Düşüncesinin Kurucu Aklı: Siraceddin Urmevî” adlı sempozyumda uzman akademisyenlerin katılımlarıyla dönemin siyasi ve sosyal yapısı yanında Siraceddin Urmevî’nin mantık, felsefe, kelam ve hukuk anlayışını ve düşünce dünyamıza katkıları incelenecektir.

Düzenlenecek sempozyum Siraceddin Urmevî’ye ve onun düşünce dünyasına hasredilmiş ilk sempozyum olma özelliğini taşımaktadır. Sempozyum davetiyesi ve program akışı ile ayrıca Siraceddin Urmevî’nin Türbesi'nde düzenlenecek anma programına ilişkin davetiye ve Siraceddin Urmevî’nin hayatının anlatıldığı metin ekte sunulmuş olup,

 

Siz değerli basın mensuplarımızın programa teşriflerinden mutluluk duyar, iyi çalışmalar dileriz.

AdminAdmin