GÜNCEL

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi yönetimi, Selçuk Üniversitesindeydi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Selçuk Üniversitesini ziyaret etti. Prof. Dr. Erenoğlu ve Prof. Dr. Köksal, Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy ile birlikte Üniversite bünyesindeki tesisleri gezerek bilgi aldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi yönetimi, Selçuk Üniversitesindeydi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy ile birlikte ilk olarak Veteriner Fakültesi Küçük Hayvan Hastanesini ziyaret etti. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Seyfullah Haliloğlu, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Prof. Dr. Hümeyra Özgen Araştırma ve Uygulama Çiftliğinin ardından Prof. Dr. O. Cenap Tekinşen Et ve Süt Ürünleri Araştırma Geliştirme Uygulama Ünitesini gezen Prof. Dr. Aksoy, Prof. Dr. Erenoğlu ve Prof. Dr. Köksal, Veteriner Fakültesi bünyesinde üretilen gıda ürünlerinin satışının yapıldığı Satış Ünitesini gezdi.

 

Keykubad Köşkü’nde yer alan Selçuk Mağaza hakkında bilgi alan konuk ekip, daha sonra Selçuk Üniversitesi Binicilik Tesislerinde bakımı yapılan atlar ile yürütülen faaliyetleri yerinde gördü.

 

AdminAdmin