YEREL

Çalışma İçinde Hasan Kılca: Hemşehrilerimizin Rahatı İçin Ne Gerekiyorsa Yapıyoruz

Karatay’da hayata geçirilen yatırımlarla ilçeyi daha konforlu ve güvenli yollarla buluşturan, bu sayede vatandaşın yaşam standardını yükselten Karatay Belediyesi, bu yoğun temposunu giderek artırıyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı tüm ekiplerini sahaya süren Karatay Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra merkeze uzak mahallelerde de yoğun bir çalışma içerisinde. Merkeze uzak İsmil-Taştömek, Beşağıl-Eğrikuyu, Suruç-Kökez ve Hayıroğlu-Abditolu arasındaki bağlantı yollarında çalışma yapan Karatay Belediyesi, çehresinin değişmesi için büyük gayret ediyor.

Çalışma İçinde Hasan Kılca: Hemşehrilerimizin Rahatı  İçin Ne Gerekiyorsa Yapıyoruz

Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni asfalt sezonunun başladığı günden itibaren ilçe merkezinin yanı sıra merkeze uzak tüm mahallelerde de yoğun bir çalışma yürütüyor.

MERKEZE UZAK MAHALLELERDE YOĞUN ÇALIŞMA

Geçtiğimiz yıl merkeze uzak tüm mahallelerin yollarını parke yol çalışmalarıyla yenileyen ekipler, özellikle mahalleler ve yaylalar arası bağlantı yollarına yoğunluk vererek, söz konusu alanların bir an önce tamamlanması için gayret ediyor.

Resim önizlemesi

Bu kapsamda yaklaşık 3,5 kilometrelik İsmil-Taştömek bağlantı yolunda çalışma yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sathi kaplamasını tamamlandı. Beşağıl-Eğrikuyu arasındaki bağlantı yolunun PMT serimi tamamlanmak üzere. Sathi kaplaması kısa sürede başlayacak. Ekipler, 2600 metre uzunluğundaki Suruç-Kökez bağlantı yolunun da sathi kaplaması tamamlandı. Bu yolun sathi kaplama çalışması ise sürüyor. Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ayrıca Hayıroğlu - Abditolu bağlantı yolunda da genişletme ve temel malzeme serimi tamamlandı ve kısa sürede PMT çalışması başlayacak, ardından da satıh kaplamasına geçilecek.

HEMŞEHRİLERİMİZİN RAHATI VE MUTLULUĞU İÇİN NE GEREKİYORSA YAPIYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelinde yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu ifade ederek hedeflerinin vatandaşların çok daha konforlu ve güvenli ulaşıma kavuşması olduğunun altını çizdi.

Resim önizlemesi

Tüm ekiplerinin Karatay’ın dört bir yanında çalışma yürüttüğünü belirten Başkan Hasan Kılca; “Belediye olarak belirlediğimiz planlama ve program çerçevesinde göreve geldiğimiz günden bu yana gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu kapsamda da ilçemizde altyapısı tamamlanmış noktalarda yeni yol yapımından mevcut yollarımızın yenilenmesi, bakımı ve onarımına; asfaltlamadan park yol yapımına; kilitli parke, tretuvar ve bordür çalışmalarına kadar ne gerekiyorsa yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Sadece ilçe merkezimiz değil merkeze uzak tüm mahallelerimizde de hemşehrilerimizin yaşam standartlarının yükselmesine katkı sunma hedefiyle çok çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Resim önizlemesi

AdminAdmin