SİYASET

Çaçık: Meram’ı Üreten Ve Kalkınan Bir Kent Haline Getireceğiz

CHP Meram Belediye Başkan Adayı Bahar Altay Çaçık alan çalışmalarında pazarcılarla ve esnaflarla buluşarak, Meram’ı üreten ve kalkınan bir kent haline getireceklerine söyledi.

Çaçık: Meram’ı Üreten Ve Kalkınan Bir Kent Haline Getireceğiz

CHP Meram İlçe Başkanı Ahmet Yiğit ve yönetim kurulu üyeleriyle alan çalışmalarını sürdüren CHP Meram Belediye Başkan Adayı Bahar Altay Çaçık, “Alan çalışmalarımızda ziyaret ettiğimiz pazarcılarımızla esnaflarımız bizlere Meram’ın eksikliklerini anlatıyorlar. Vatandaşlarımızın desteğiyle Meram’ı üreten ve kalkınan bir kent haline getireceğiz.

Resim önizlemesi

Öncelikle Meram’ın sorunlarının çözümü için elimizden geleni yapacağız. Meram’da kadınlarımızın ekonomiye katılımını teşvik ederek, istihdam olanaklarını artıracağız. Gençlerimizin ve kadınlarımızın istihdamını destekleyecek Meram Kariyer merkezi kuracağız. Meram Gençlik Merkezi Kurarak, gençlerimizin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacağız.

Resim önizlemesi

Yine kadınlarımızın sorununa çözüm bulmak ve kadın haklarını savunmak için bir platform oluşturacağız. Özellikle kadınlarımızın el üretimi ürünlerini, çiftçilerimizin de üretiminin sergileyip satabileceği bir organik Pazar kuracağız. Çocuklarımızın güvenli ve eğlenceli bir ortamda zaman geçirebileceği oyun evleri oluşturacağız. Geri dönüşümü teşvik ederek, çevresel sürdürebilirliği destekleyen projelere hayata geçireceğiz.

Resim önizlemesi

Meram’da yaşayan ihtiyaç sahiplerine yönelik sosyal yardım projelerini başlatacağız. Derdimiz, işimiz ve gücümüz Meram olacaktır. Bütün bunları yapabilmek içinde Meram’lı vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz” dedi.

 

Resim önizlemesi

 

 

AdminAdmin