GÜNCEL

Büyük İç Anadolu Platformu Genel Başkanı Av. Mehmet Yalım Milletvekili Adayı Olduğunu Resmen Açıkladı

Büyük İç Anadolu Platformu Başkanı Avukat Mehmet Yalım,İstanbul’da düzenlediği kahvaltılı toplantıda, Platformun gençlik kollarındaki Gençlere, 14 Mayıs 2023’de yapılacak olan Millet Vekili Seçimleri için, Adalet ve Kalkınma Partisinden (AKP) aday adayı olduğunu. Bu konuda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşüp , oluruna sunacağını açıkladı.

 Büyük İç Anadolu Platformu Genel Başkanı Av. Mehmet Yalım Milletvekili Adayı Olduğunu Resmen Açıkladı

Büyük Çekmece Gaşık Konya Mutfağı Restoranda basın mensuplarıyla bir araya gelen Av. Mehmet Yalım gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.  Yalım, konuşmasında İç Anadolu’nun ve Büyük Anadolu Platformunun önemine değindi. 

Bir 1 kişi, ayakta ve şunu diyen bir yazı 'BÜYÜK PLATFORMU BÜYÜK PLATFORMU BÜYÜK PLATFORMU BÜYÜK KEATH BÜYÜK K BÜYÜK CANADOLU PLATFORMU BÜYÜK PLATFORMU BÜYÜK LATFORMU BÜYÜK PLATFORMU BÜYÜK PLATFORMU BÜYÜK PLATFORMU BÜYÜK PLATFORMU BÜYÜK PLATFORMU T BÜYÜK EANOROHU PLATFORMU BÜYÜK KEAMOR BÜYÜK PLATFORMU BÜYÜK PLATFORMU BÜYÜK CANADOL FORMU XÜK SE' görseli olabilir

Geleceğimizin teminatı olan büyük iç Anadolu’nun yiğit gençlerinin huzurunda adaylığımızı ilan ettik

Başkan Yalım  “Yerli ve milli olmanın bedelini ödeyeceğiz. Biz kendimiz çalıp kendimiz oynamayacağız. Medeni cesaretimizi göstereceğiz. İç Anadolu’nun hak ve hukukunu en iyi en doğru şekilde temsil edeceğiz. Muhalefetin tek bir projesi var. O da Erdoğan’ı yıkmak. Bunlar başka bir şey bilmiyor. Başka projelerde yok zaten. Biz yerli ve milli olmanın bedelini ödüyoruz.  Biz elimizi taşın altına koyacağız.  üstlenmiş olduğumuz misyon ağır bir misyon. Biz Elimizi taşın altına koyacağız.  Büyük iç Anadolu Platformu, Anadolu’da 13 devasa ili temsil etmektedir. Bu büyük bir sorumluluk. 13 ili temsil etmekte olan Platformun 3. bölgede ikamet eden bu vatanın öz evladı 2 milyon hemşerimiz bulunmaktadır.  bu ağır sorumluluğu alarak hemşerilerimizin yaralarına merhem olmak için adayım”  şeklinde konuştu.  

 

AK DAVANINBir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir VE CUMHUR İTTİFAKININ YANINDAYIZ

Toplantıda tarihi bir konuşma yapan Av. Mehmet Yalım, “Tarihi bir dönemden geçiyoruz. Ülkemizin ve milletimizin, geleceği için İstanbul’da bulunan 2 milyon Rumeli Balkan Karaman Torunu, 4 milyon Büyük İç Anadolu bölgesinden olmak üzere toplam 6 milyon ve bütün İç Anadolu’ da bulunan 20 milyon adına ve İstanbul 3. bölgede bulunan 2 milyon İç Anadolulu hemşehirlerimiz adına milli ve yerli olanın yanında, yani AK davanın ve cumhur ittifakının yanında medyanın, temel taşları olan gazetecilerimiz ve özellikle geleceğimizin teminatı olan büyük iç Anadolu’nun yiğit gençlerinin huzurunda adaylığımızı ilan ettik. AK Partiden İstanbul 3.bölgeden milletvekilliğine adayız. Dualarınızla” diyerek konuşmasını noktaladı..

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

YOZGATLILARDAN BAŞKAN YALIMA TAM DESTEK

Büyük İç Anadolu Platformu Genel Başkanı Av. Mehmet Yalım’a İstanbul Yozgat Platformu Başkanı Kazım Ekinci ve Genç Yozgatlılar Derneği de tam destek verdi.

Toplantıya katılan Yozgat Platformu Başkanı Kazım ekinci, “kurulduğu günden itibaren iç Anadolu’nun 13 ilini layıkıyla temsil eden geleceğine yönelik önemli projeler üreten Büyük İç Anadolu Platformu Genel Başkanı Av. Sayın Mehmet Yalım başkanımızın yanındayız” diyerek tam destek verdi.

 

Bir 6 kişi, masa ve iç mekan görseli olabilir

 

 

 

 

AdminAdmin