GÜNCEL

Bu Gün Yunak’ta Makam Koltukları Çocukların Oldu

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 104. açılış yıl dönümü ve Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Kaymakam, Belediye Başkanı, Cumhuriyet Savcısı ve Milli Eğitim Müdürü temsili olarak koltuklarını çocuklara devrettiler

Bu Gün Yunak’ta Makam Koltukları Çocukların Oldu

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 104. açılış yıl dönümü ve Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Kaymakam, Belediye Başkanı, Cumhuriyet Savcısı ve Milli Eğitim Müdürü temsili olarak koltuklarını çocuklara devrettiler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geleneği gereği Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan makamını Orhan Erdem İmam Hatip Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Yunus Emre Varol'a devretti. Yunak ilçesinin kalkınması ve gelişmesi adına yapılacakları sıralayan temsili kaymakam Varol, Belediye Başkanı Süphan Günaltan'ı kaymakamlık makamına davet ederek, öğrenci ve halktan gelen istekleri iletti.

Belediye Başkanı Süphan Günaltan' ın makamına ise Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Ahmet Alperen Kıymetli oturdu. Kıymetli ve okul arkadaşları belediye çalışanlarını odaya davet ederek şehrin ağaçlandırılması, temizliği, park ve bahçelerin bakımı ile köpeklerin barınaklara alınması gibi isteklerde bulundular.

Cumhuriyet Savcısı Hasan Uğur savcılık makamını Fatih Ortaokulu öğrencisi Eylül Yıldırım'a devrederken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan da koltuğunu İnönü Ortaokulu öğrencisi Mustafa Arda Tok'a bıraktı. Öğrenciler, makamlardan hediyelerle uğurlanırken, ziyaretler renkli görüntülere sahne oldu.

AdminAdmin