YEREL

Bilardo Turnuvası Başkan Akkaya’nın Vuruşu İle Başladı

Akşehir Belediyesi önderliğinde düzenlenen 3 Bant Bilardo Turnuvası’nda başlama vuruşunu Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya yaptı.

Bilardo Turnuvası Başkan Akkaya’nın Vuruşu İle Başladı

Akşehir Belediyesi Genç Akşehir Kültür Sanat Eğitim ve Spor Merkezi’nin (Genç AKSES) etkinlikleri kapsamında Akşehir Bilardo işbirliği ile düzenlenen ödüllü bir bilardo turnuvasının açılışına katılan Başkan Akkaya turnuvanın açılış vuruşunu yaparak startı verdi.

Başkan Akkaya, turnuva açılış vuruşunun ardından sporculara başarılar diledi. Geçtiğimiz aylarda ilkini gerçekleştirdikleri bilardo turnuvasının ikincisini yaptıklarını belirten Başkan Akkaya “Bu turnuvaya 32 katılımcı oldu. Ben tüm katılımcılara başarılar diliyorum. Çok nezih ve stratejik bir spor. Bizde Akşehir Belediyesi olarak bu sporu destekliyor ve bu alanda ilgisi olan gençlerimizi bu spora çekmek için çalışıyoruz” dedi.

24-29 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan turnuvaya 32 sporcu katılırken turnuva sonunda birinciye ıstaka, ikinciye ıstaka çantası, üçüncüye ise bilardo eldiveni verilecek.

 

 

 

 

AdminAdmin