YEREL

Beyşehir Belediyesinde Kasım Ayı Meclis Toplantısı

Beyşehir Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı Belediye Başkanımız Adil Bayındır başkanlığında gerçekleştirildi.

Beyşehir Belediyesinde Kasım Ayı Meclis Toplantısı

Belediye meclis salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Başkanımız Bayındır, meclis üyelerine yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Toplantıda 14 maddelik gündem maddesi görüşülerek, komisyonlara havale edildi.

Başkanımız Bayındır İsrail’in Filistin’e yaptığı saldırıları kınayarak, İsrail’in savaş hukukuna aykırı insanlık dışı davranışlarını lanetledi.

 

“Hiçbir savaş hukukunda yeri olmayan, bizzat sivillere yönelik olarak yapılan bu vahşette çoluk çocuk, genç yaşlı, kadın erkek demeden insanlar katledilmekte, fütursuzca yapılan bombardımanlarda hastanelerden üniversitelere varıncaya kadar birçok kamu kurumu ve özel mekânlar yok edilmektedir. Allah kimseye devletimizi, halkımızı ve milletimizi muhtaç etmesin. Yapılan zulmü tüm dünya izliyor bir tek Türkiye sahip çıkıyor. O anneleri, yavruları, gözü yaşlıları ve yaralıları bastonu ile çıkmış hala koşacağım, kaçacağım diye uğraşanları izledikçe üzülüyoruz. Allahu Teala Filistin’in yardımcısı olsun. Rabbim dünya kamuoyuna sağduyunun hâkim olacağı günleri göstersin.”

AdminAdmin