YEREL

Belediye Personeli Emek ve Dayanışma Günü Münasebetiyle Bir Araya Geldi

Akşehir Belediyesi’nde birlik ve beraberliği güçlendirmek, dayanışma ruhunu canlandırmak amacıyla 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlaması bugün öğle molasında Hıdırlık piknik alanında gerçekleşti.

Belediye Personeli Emek ve Dayanışma Günü Münasebetiyle Bir Araya Geldi

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya tarafından düzenlenen etkinliğe AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem’de katıldı. Belediyedeki tüm başkan yardımcıları, idari birim müdürleri, memur ve işçilerin katıldığı ekinlikte çalışanlara öğlen yemeği ikram edildi.

Belediye başkanı Dr. Salih Akkaya yaptığı konuşmada tüm çalışanların emek ve dayanışma gününü tebrik ederek “Allah hepimizi sağlık ve afiyetle nice günlere, 1 Mayıs’lara ulaştırsın ve Akşehir’imize güzel hizmetlerde el ele, gönül gönüle beraber olalım. Akşehirli hemşehrilerimizin, Nasreddin Hoca torunlarının dualarını alalım” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem’de tüm çalışanların günlerini kutlayıp “Bu vesileyle böyle bir etkinlik yapan başta Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde farklı birimlerde çalışanlar bu vesileyle en azından birbirlerini görmüş oluyorlar. Şehrimizin hizmetinde hepinizin çok hizmeti var ve inşallah devam edecek. Dün içme suyu yenilemenin temelini attık ve başladı. Arkasından yollar yapılacak. Yine hayvan barınağının açılmasıyla steril bir ortam oluşacak. Bunların hepsinde bir bir emekleriniz var. Allah gücünüzü artırsın, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarınız devam etsin. Devlete hizmet veballi bir görevdir, bu veballi görevleri hakkıyla yapabilmeyi Allah hepimize nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından tüm belediye çalışanlarına öğle yemeği ikramı yapıldı.

AdminAdmin