YEREL

Belediye Başkanları Ve Milletvekilleri, Karatay’da Matbaacılar Sanayi Sitesi Esnafı Ve Vatandaşlarla Buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekilleri Selman Özboyacı ve Mustafa Hakan Özer, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak; “Cuma Buluşmaları” kapsamında Fevzi Çakmak Mahallesi’ni ziyaret ettiler. Başkanlar ve milletvekilleri, Matbaacılar Sanayi Sitesi içerisindeki Muaz Bin Cebel Camii’nde kılınan Cuma Namazı’nın ardından bölge esnafı ve vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Belediye Başkanları Ve Milletvekilleri, Karatay’da Matbaacılar Sanayi Sitesi Esnafı Ve Vatandaşlarla Buluştu

Konya’da gelenek haline gelen Cuma Buluşmaları devam ediyor. Bu kapsamda Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekilleri Selman Özboyacı ve Mustafa Hakan Özer, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak; Karatay Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki Matbaacılar Sanayi Sitesi’ni ziyaret ettiler.

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKANLARDAN VATANDAŞ BULUŞMASI

Başkanlar ve milletvekilleri, sanayi sitesi içerisindeki Muaz Bin Cebel Camii’nde kılınan Cuma Namazı’nın ardından bölge esnafı ve vatandaşların talep ve önerilerini dinlediler. Milletvekilleri ve başkanlara AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, KONESOB’a bağlı diğer oda başkanları ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

HER DAİM VATANDAŞLARIMIZLA BİR ARADA OLMAYA ÖNEM VERİYORUZ

Vatandaşın Cuma Günü’nü tebrik eden Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili Selman Özboyacı, her daim halkın içinde, milletin isteklerine önem veren bir anlayışı benimsediklerini, Cuma Buluşmaları’nın da bu anlamda çok güzel bir gelenek haline geldiğini ifade etti.

ŞEHRİMİZ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZLE DAHA DA GÜÇLENECEK

Cuma Buluşmaları ile hem bölgedeki vatandaşlar ile hasbihal ettiklerini hem de istek ve önerileri dinlediklerini belirten AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer; “Hemşehrilerimizle istişare ettiğimiz Cuma Buluşmaları geleneğine devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin dua ve destekleri, bizlerin de gayretleriyle şehrimiz, gün geçtikçe çok daha güzelleşecek, güçlenecek. Allah beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

CUMA BULUŞMALARI BEREKETİMİZİ ARTIRIYOR

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da, Cuma Buluşmaları’nın istişarelerde bulunmak için güzel bir fırsat olduğunu belirterek şunları aktardı; “Matbaacılar Sanayi Sitemizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle hasbihal ettik. Cuma bereketimizi artıran bütün esnaflarımız ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Hep birlikte şehrimiz için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz.”

HEMŞEHRİLERİMİZİ CAN KULAĞI İLE DİNLİYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye hizmetlerini her alanda en iyi şekilde sunmak için gayret gösterdiklerini belirterek; “Hemşehrilerimiz bizleri her buluşmamızda gönülden karşılıyor. Bugüne kadar Karatay’da belediyecilik hizmetlerini hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını dikkate alarak yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Karatay’ımızda hayata geçirdiğimiz yatırımlarımız vatandaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz istişarelerin sonucunda hayata geçti. Yine anket çalışmaları ile de bunu destekliyoruz. Sonuç olarak vatandaşlarımızın her türlü sorununa kulak veren, onları gerçekten can kulağı ile dinleyen ve sonuç odaklı çalışan bir belediyeyiz. Karatay’da ulaşamadığımız ve kalbine dokunmadığımız tek bir vatandaşımızın kalmaması için gayret etmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLARIMIZLA BİRLİKTE OLMAK BİZİ MUTLU EDİYOR

Cuma Buluşmaları’nın önemine dikkat çeken Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı şunları söyledi; “Hemşehrilerimizle hasbihal etme fırsatı bulduğumuz Cuma Buluşmaları programlarına önem veriyoruz. Hep birlikte Konya’nın geleceği için istişare ediyoruz. Bizim için önemli olan ve bizleri mutlu eden, her daim vatandaşlarımızın arasında olmaktır. Vatandaş ve belediye arasında köprü olmaya devam eden buluşmalarımız sürecek.”

BİZE KALBİNİ AÇAN KONYALILARA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise; “Cuma Buluşmalarımız, tüm bir araya gelişlerimizin arasında çok daha özel bir yere sahip. Bu buluşmalar ile sıcak ve samimi bir etkileşim içinde oluyoruz. Her zaman yanımızda olan ve bize kalbini açan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

AdminAdmin