SİYASET

Bektaş: Huğlu Ve Üzüm’lüyü Organize Savunma Sanayi Bölgesi Haline Getireceğiz

Derebucak ve Beyşehir ilçelerinde seçim çalışmalarına devam eden Barış Bektaş, Huğlu ve Üzüm’lünün Organize Savunma Sanayi Bölgesi haline getireceklerini söyledi.

Bektaş: Huğlu Ve Üzüm’lüyü Organize Savunma Sanayi Bölgesi Haline Getireceğiz

CHP Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı Barış Bektaş beraberinde il yönetim kurulu üyeleri ve Derebucak ve Beyşehir ilçe başkanlarıyla birlikte vatandaşlarla bulaşarak, esnaf ziyaretinde bulundu.

Resim önizlemesi

Derebucak ve Beyşehir’in mahallerinde halka hitap eden CHP Konya 1.Sıra Milletvekili Adayı Barış Bektaş, “Derebucak ve Beyşehir ilçelerimizde gençlerimiz işsiz ve aşsızdır. Neden bu bölgemizde istihdam edilmesin. Özellikle Huğlu ve Üzüm’lü savunma sanayiye önemli bir hizmet veriyor. Ülkemize ve bu bölgeye ekonomik anlamda da çok ciddi bir katkı sunuyor. Huğlu ve Üzüm’lüye Organize Savunma Sanayi Bölgesi haline getireceğiz.

Resim önizlemesi

Bu bölgemiz bunu hak ediyor. Bu bölgemizdeki gençlerimiz iş ve aş sahibi olacaktır. Savunma sanayimizin güçlenmesine özel bir önem vereceğiz. Sınır namustur. İHA’ları ve SHA’ları koruyacağız. Biz millet her şeyin üstünde görüyoruz. Partiler ve siyasetçiler kutsal değildir. Kutsal olan millete hizmet etmektir. Ülkemizde 2 bin yıllık bir bağımsızlığımız vardır. Devlet aklı varsa bağımsızlığımızda vardır. Bunlar kendileri gidince bağımsızlığımızın tehlikeye gireceğini söylüyorlar. Bunlara itibar etmeyin. Başarısızlıklarının nedenini CHP’ ye yüklüyorlar. Suçlu biz değiliz. Suçlu 20 yıldır iktidarda olanlardır. 17-18 adamız rum işgalinde bize milliyetçilik dersi vermeyen çalışan iktidara soruyoruz. Ne yapıyorsunuz?” dedi.

Resim önizlemesi

i

 

AdminAdmin