GÜNCEL

Başkanlardan Altay'a tebrik mesajı

Açıklamanın ardında Konya'nın merkez ilçe belediye başkanlarından arka arkaya tebrikler geldi.

Başkanlardan Altay'a tebrik mesajı

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle yeniden Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olan Uğur İbrahim Altay başkanımızı tebrik ediyor, kıymetli çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum. Konya’mıza hayırlı olsun" Dedi.

 

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş da "Konya O’nu çok sevdi, O gecesini gündüzüne katarak hep Konya için çalıştı.Konya Modeli Belediyecilik’ anlayışının ülkemiz genelinde marka olmasının baş mimarı, şehrimiz için birlikte koşturmaktan onur duyduğum Uğur İbrahim Altay. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeniden aday gösterilen Uğur İbrahim Altay Başkanımızı tebrik ediyor, memleketimize hizmet yolunda kutlu yürüyüşün devam edeceğine gönülden inanıyorum. Hayırlı olsun." dedi.

 

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da "Konya Modeli belediyeciliğin mimarı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeni dönemde yeniden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Kıymetli Başkanımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Şehrimize ve Cumhur İttifakımıza hayırlı uğurlu olsun" şeklinde paylaşım yaptı.

AdminAdmin