ureticihaber.com
HV
20 MAYIS Pazartesi 23:49

Başkan Ustaoğlu ve Erkoyuncu, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, Seydişehir’de önceki dönemde görev almış muhtarlar ile yeni dönemde görev alan muhtarlarla bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

YEREL
Başkan Ustaoğlu ve Erkoyuncu, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Muhtarlarla birlik ve beraberlik mesajı veren Başkanlar, muhtarların yerel ve bölgesel hizmette lokomotif görev üstlendiklerini belirterek birlik ve beraberliklerinin daim olmasını dilediler.

Resim önizlemesi

Yerel ve bölgesel kalkınmda öncelikli yapılması gereken çalışmaların istişare edildiği toplantıda konuşan Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, “birlik, beraberlik, dayanışma içerisinde hizmetlere devam edeceğiz. Seydişehir’imizde refahın, huzurun, hoşgörünün hakim olduğu çalışmalarla Seydişehir’imizi daha güzel yarınlara taşımanın gayreti içerisinde olacağız. Bu çalışmalarımızı da yürütürken sizlerin de desteğiyle her alanda bölgesel kalkınmada da önemli hizmetler üreteceğiz. Sizlerin istekleri, talepleri, görüşleri ve önerileri bizlere yön verecek. Tekrardan birliğimizin ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum” diye konuştu.

Resim önizlemesi

Bölgede faaliyet gösteren işadamları da katılım sağladığı istişare toplantısında birlik ve beraberlik mesajı veren PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, “Seydişehir ve Beyşehir bölgelerimiz tarım ve sanayi alanında önemli üretim üssü haline gelmiş bir bölgemizdir. Bu üretim mekanizmasının bu denli işleyen bir yapıya sahip olmasında sizlerin büyük önemi var. Bölgemizin tarımsal üretimine baktığımızda ürün çeşitliliği bakımından oldukça zengin bir yapıya sahip bir bölgedeyiz. Bu üretimlerin daha fazla katma değere dönüşmesi için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu toplantının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Resim önizlemesi

 

AdminAdmin

YORUMLAR