SİYASET

Başkan Tozoğlu :Madem Ereğli'yi Ak Parti İl Yapacak İse 20 Yıldır Önünüze Geçen mi Oldu? Yapsaydınız

İYİ Parti Konya İl Başkanı Av.Gökhan Tozoğlu , AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta’ya tepki verdi 20 yıldır neredeydiniz Madem Ereğli'yi Ak Parti İl Yapacak İse 20 Yıldır Elinizi Tutan Önünüze Geçen Mi Oldu? Yapsaydınız?

 Başkan Tozoğlu :Madem Ereğli'yi Ak Parti İl Yapacak İse 20 Yıldır Önünüze Geçen mi Oldu? Yapsaydınız

 Yazılı Açıklama yapan Başkan Tozoğlu şu İfadelere yer verdi ;

‘’AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta beraberindeki milletvekili heyeti ile güzide ilçemiz Ereğli'de temaslarda bulunmuş ve konuşmasında "İl olacak ilçelerin başında Ereğli geliyor, Ereğli'yi il yaparsa AK Parti yapar." demiş. Leyla hanım da esasen geminin karaya oturduğunun farkında.

AK Parti heyeti en son yine Leyla hanımın başkanlığında 31 Mart seçimleri öncesinde Ereğli'ye gitmiş ve bağımsız adaylara oy vemenin sakıncalarını anlatmış, Cumhur İttifakı adayına oy istemişti. Şimdi ise oy verilmemesi yönünde telkinde bulundukları ilçe belediye başkanı ile birlikte aynı ittifakın bir parçası olarak milletin karşısına çıkıyor.

Leyla hanıma şunu hatırlatmakta fayda vardır. Artık milletin sizin hikayelerinize karnı yoktur. Eğer Ereğli il olacaksa 20 yıldır iktidarsınız, elinizi tutan önünüze geçen mi vardı? Yapsaydınız. Ancak biz biliyoruz ki iktidar partisi yetkilileri çaresizliklerinin bir yansıması olarak bu aşamadan sonra boş vaatler üzerinden oy devşirmeye çalışacaklar ancak nafiledir. ‘’Dedi

AdminAdmin