YEREL

Başkan Pekyatırmacı’dan Yeni İş Yeri Ruhsatı Alan Esnaflara Ziyaret

• Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Zafer Sanayi’nde yeni iş yeri ruhsatı alan ve kendisini sosyal medyadan davet eden esnafları ziyaret etti.

Başkan Pekyatırmacı’dan Yeni İş Yeri Ruhsatı Alan Esnaflara Ziyaret

İlçe sakinleri ile her fırsatta bir araya gelen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Zafer Sanayi’nde Selçuklu Belediyesi’nden yeni iş yeri ruhsatı alan esnafları ziyaret etti. Esnaflara hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Ahmet Pekyatırmacı, sosyal medyadan kendisini davet eden esnaflarla da bir araya gelip hasbihal ederek onların görüş ve önerilerini dinledi.

Resim önizlemesi

Başkan Pekyatırmacı: “Bölgenin ihtiyaçlarını en iyi tanıyan esnafımızın görüş ve önerileri

bizim için çok önemli”

 

Her fırsatta ilçenin farklı bölgesinde hemşehrilerle buluşmaya önem verdiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Yoğun çalışma tempomuz arasında bulduğumuz fırsatta Zafer Sanayi’nde belediyemizden yeni iş yeri ruhsatı alan esnaflarımızı ziyaret ettik. Yeni ruhsat alan esnaf kardeşlerimize işlerinde bereketli kazançlar ve kolaylıklar diliyorum. Ayrıca bizi sosyal medya aracılığıyla iş yerlerine davet eden esnaflarımızın isteğini de geri çevirmedik. Onların görüş ve önerileri bizim için çok önemli. Çünkü esnafımız bölgeyi en iyi tanıyan, mahallelerimizin ihtiyaçlarını bilen kesim içerisinde yer alıyor.

Resim önizlemesi

İlçemizin her noktasında tüm hemşehrilerimizin aynı hizmeti alması için çaba sarf ediyoruz. İlçe sakinlerimizin yaşam kalitesini artırmak adına hizmet üretirken, bu hizmetlerimize yenilerini eklemek için de planlamalar yapıyoruz. Bu noktada her bir hemşehrimizin görüş ve önerisi bizim için çok değerli. O sebeple her kesimden ilçe sakinimizle çeşitli vesilelerle bir araya geliyoruz. Onları iş yerlerinde, mahallelerinde ziyaret ederek sohbet ediyoruz, önerilerini dinliyoruz ve bu doğrultuda çalışmalarımızı yönlendiriyoruz. Bizleri iş yerlerinde ağırlayan tüm hemşehrilerime misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Resim önizlemesi

AdminAdmin