YEREL

Başkan Pekyatırmacı: “Selçuklumuz İçin Büyük Hayallerimiz Var “

• Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Manifaturacılar Sitesi’ndeki işyerlerine ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Pekyatırmacı, Selçuklu’nun yapılan hizmet ve eserlerle Türkiye’de örnek olduğunu söyledi.

Başkan Pekyatırmacı: “Selçuklumuz İçin Büyük Hayallerimiz Var “

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. Güne Manifaturacılar Sitesi’nde esnaflar ile kahvaltı programında bir araya gelerek başlayan Başkan Pekyatırmacı esnaflardan gelen talep ve önerileri dinledi. Pekyatırmacı daha sonra Manifaturacılar Sitesi’nde bulunan iş yerlerini ziyaret ederek esnaflara işlerinde kolaylıklar diledi.Resim önizlemesi

 

Başkan Pekyatırmacı,“ Selçuklumuz için daha çok hayalimiz, yapılacak çok işimiz var”

5 yıl önce gönül belediyeciliği ilkesiyle çıktıkları yolda Selçuklu’ya değer katacak güzel işlere imza attıklarını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Hemşehrilerimizin hayır dualarından aldığımız güçle görevi devraldığımız günden bugüne kadar Selçuklumuz için gece gündüz demeden, canla başla çalıştık, çabaladık. Bu dönemde Selçuklumuz temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra eğitim, sağlık, spor, sosyal yaşama yönelik faaliyetleriyle Türkiye’de örnek gösterilen ve övgü ile bahsedilen bir ilçe oldu. Bugün ilçemizin dört bir tarafında her yaştan hemşehrimizin yararlandığı eser ve hizmetlerimiz bulunuyor. Bu başarımızda bize dualarıyla destek olan, fikir ve öneriyle katkı sunan tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. İnşallah milletimizin yeniden teveccühü ile gönül bağlarımızı daha da güçlendirerek yeni hizmet döneminde de şehrimiz ve ilçemiz için en iyi hizmeti sunmanın gayretinde olacağız. Selçuklumuz için daha çok hayalimiz yapılacak çok işimiz var”

Resim önizlemesi

AdminAdmin